Een mens die nog steeds indruk wil maken…

Een mens die nog steeds indruk wil maken op anderen met zijn spirituele, financiële, fysieke of psychologische ‘ontwikkeling’, heeft nog steeds niets geleerd, helemaal niets.

Wanneer een man of vrouw zich werkelijk van binnenuit ontwikkelt…
Dan wordt hij stiller
Serener
Nederiger,
Maar nooit egoïstischer.

Wanneer iemand werkelijk innerlijk groeit, wordt hij of zij een steunpilaar voor anderen en creëert hij door zijn voorbeeld met wijsheid en nederigheid de noodzakelijke hulpmiddelen voor een langverwacht ontwaken.

Altijd verlangend dat vrede heerst op dit kleine bolletje dat wij aarde noemen. Altijd verlangend dat we erin slagen een kwantumsprong naar de 5e dimensie te maken en niet naar de ruïnes van oorlogen terug te keren op een planeet die verwoest is door de overheersing van blinden die alleen maar aan valse macht en alter ego’s denken.

Alsjeblieft houd je niet bezig met allerhande buitenissige en tot niets leidende opsmuk van botox, plastische operaties en Gucci-snuisterijen.

Zoek het in jezelf alsjeblieft!!
Investeer in kennis, help verlaten dieren, help degenen die zo weinig hebben dat ze amper kunnen overleven, in plaats van je hele leven te focussen op een pad van eindeloos ego, op het kopen van cosmetica, sieraden en designertassen om je innerlijke ongeluk te verzachten.

Als je jezelf echt als een wijze en krachtige man of vrouw beschouwt, help dan je medemens en ga niet alleen op zoek naar je eigen ontwikkeling en comfort.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven