Thoth, over 4 en 5 mei

“Thoth, Goddelijke Moeder, Goddelijke Vader zijn er dingen die ik op voorhand al mag weten met betrekking tot de invulling van de healing / uitlijning van vanavond?”

De samenkomst vanavond dient een groter doel dan als voornoemd in de tekst van het evenement beschreven.
Door de aanwezigheid van degenen die vanavond aanwezig zijn, vindt een uitlijning plaats die een groter bereik heeft dan jullie kunnen overzien. Iedere aanwezige heeft / kent zijn/haar eigen netwerk. Dat wat vanavond geschiedt, zal eveneens door die aanwezigheid een groter effect hebben. Een effect op huisgenoten, op vrienden, maar ook middels de pagina’s en groepen van hetgeen jullie Facebook noemen.

De afgelopen duizenden jaren heeft jullie planeet veel beroering ondergaan, is jullie planeet aan veel beroering blootgesteld. Blootstelling in de vorm van oorlogen, blootstelling in de vorm van verontreinigingen, blootstelling in de vorm van gewinning en nog andere zaken meer.
Het heeft jullie – de mens, de mensheid – in staat gesteld om alle facetten van een zogeheten 3 dimensionaal bestaan te leven, te verkennen en te ervaren.
Het is genoeg geweest.
Het is voltooid verleden tijd.

Het leven op planeet Aarde mag weer terug gebracht worden naar haar oorspronkelijke staat, zoals het ooit hier begonnen is.
Hoewel niet zichtbaar of nog niet zichtbaar is de 5e en vervolgens 7e dimensionale staat reeds in jullie hart aanwezig.

Net zoals degene die deze woorden spreekt of schrijft, kun je langs innerlijke weg alreeds een glimp van dat tijdperk oppakken.
Het maakt het makkelijker om vanuit een gezien beeld als mens dit tot een realiteit te vormen.

De beelden van de 5e of 7e dimensionale beschavingen liggen reeds of liggen nog in jullie harten opgeslagen.

Jullie zijn vanavond bijeen om afscheid te nemen van al het oude.
Ja, jullie kennen een tweesprong.
Het is aan jou welke afslag je neemt. Er is geen goed of fout. Maar weet elke afslag kent zijn eigen tijdlijn.

De afslag van de ene weg – door jullie matrix genoemd – wordt door de Raad van Toezicht, door de Hogere Counsels niet langer goed gevonden en verstaan. Dat wil niet zeggen dat er op cruciale momenten niet DE WAARHEID gesproken mag worden.
Een waarheid die vanuit je hart komt en niet vanuit de verbinding hoofd-buik, denken-emoties.

Een waarheid vanuit het hart zal ALTIJD gedragen worden door LIEFDE. Kan niets anders zijn dan liefde.

Om stil te staan bij alles wat geweest is, dient de volgende symboliek…
Sta stil bij al het leed, al het onrecht, alles wat jullie in die eeuwen hebben uitgeleefd. Er zijn geen schuldenaars aan te wijzen. Er zijn geen slachtoffers aan te wijzen.
Jullie, Jij bent ALLES geweest, hebt ALLES geleefd en ALLES ervaren.

Om symbolisch afscheid te nemen wil ik jullie uitnodigen om stil te staan en misschien voor uit te lopen op de plechtigheid die in luttele tijd bij jullie in jullie hoofdstad plaats vindt.
Deze plechtigheid kent dit jaar een klein aantal aanwezigen. Hierdoor is het gemakkelijk om deze aanwezigen in jullie hartsbewustzijn op te nemen. Zo in het klein, zo in het groot.

Na een gezamenlijk uitgesproken vergevingsbesluit.

Ik wil jullie vragen om nu 2 minuten stil te zijn en deze mensen in jullie volledige hartsliefde op te nemen….

Hetgeen jullie nu gedaan hebben symboliseert VOOR JULLIE (met nadruk) nu het afscheid van het oude. 5 Mei symboliseert voor jullie het Nieuwe Begin.
Laat degenen die het spel nog niet uitgespeeld zijn, spelen. Maar weet dat het de laatste stuiptrekkingen zijn van dat ….wat eens geweest is.
Ik zegen jullie in Gods Genade .
Thoth 

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
~The Essence of Life ~

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven