Boeken

Mijn eerste boek is uit:
“LEVEN IN VERBONDENHEID” – Een reis naar Zelf-kennis

Om jezelf te leren kennen, heb je de ander nodig en hebben wij elkaar nodig. Iedereen die je gaandeweg je leven tegenkomt, zal iets van jezelf naar jou terug reflecteren. Alles wat je lief hebt aan jezelf, maar ook alles wat je niet lief hebt aan jezelf of nog niet hebt toegeëigend van jezelf. Alleen door in de spiegel te kijken die anderen jou voorhouden, kun jij ont-dekken wie jij bent. Een andere weg is er niet.
Elke ontmoeting leert je dat in werkelijkheid alles wat je in anderen ziet, in jezelf weerspiegeld wordt. Jij bent de ander en de ander is jij.
Zelf-onderzoek en eerlijkheid staat aan de basis, werkelijk in staat zijn om jezelf tot de diepste kern van je wezen te confronteren en onder ogen te zien, om vervolgens te ont-dekken en in te zien wat jij dient te veranderen, waar je je houding, je perceptie of zelfs je schijnbare beperkingen dient te veranderen.
Op het moment dat je eerlijk wordt tegen jezelf en je diepste angsten en onzekerheden en je diepste zelf onder ogen ziet, word je authentiek.
Niemand kan zich aan deze reis onttrekken, we hebben deze reis allen nodig om met hart en ziel te kunnen leven, om onszelf te bekrachtigen, om echt te worden, om elkaar op veel diepere en diepgaandere niveau’s te vinden én elkaar onvoorwaardelijk lief te hebben.
Zelf-kennis is het begin hiervan, Zelf-kennis staat aan de bron van Zelf-inzicht, Zelf-realisatie en Zelf-liefde.
Ik wens je een prachtige en liefdevolle reis.
Yvonne

Wil je het boek bestellen?

Het boek telt 343 Pagina’s en kost
€ 29,95 inclusief verzendkosten (Nederland).
Stuur een e-mail naar yvonnebakker50@gmail.com waarin je jouw adresgegevens vermeld i.v.m. de Track&Trace code.
Maak het verschuldigde bedrag over naar NL81 RABO 0357305760 t.n.v. Y. Bakker (zet je naam duidelijk bij de omschrijving van de storting).
Je krijgt het boek dan zo snel mogelijk toegestuurd!
Voor mensen uit België kost het boek € 34,95 inclusief  de verzendkosten met track & trace code. (Bic/Swift adres: RABONL2U)


– Dit boek zet je aan het denken, aan het gewaar worden, aan het voelen en ervaren. Dit boek irriteert op de juiste plekken en geeft een helder beeld over hoe je jezelf kan observeren en hierdoor groeien in dichter bij je ware ik, je essentie komt. 
Yvonne geeft voorbeelden van situaties waar onze mind nog tussen zit. Tussen de relatie met jezelf en hierdoor ook met de ander.
Ik heb dit boek met aandacht en plezier gelezen. Het zet je aan het denken en vooral bekijken hoe doe IK dit?! Waar mag ik nog zuiverder naar mijzelf zijn en waar spiegelt de ander mij in.
Na het lezen van dit boek ga je, of je wilt of niet, dingen van jezelf zien. Heel fijn en soms ook lekker ongemakkelijk.
Dankjewel Yvonne voor je woorden die raken, uitleggen en gerust stellen.
Ik heb gehoord dat ze met nog een boek bezig is…  in de tussentijd kan je dit boek gerust nog eens lezen 😉 Veel liefs, Sandra L.

– Dag wijze Yvonne!!! 
Graag wil ik je even vertellen dat ik ongelooflijk blij ben met je boek!!!
Vele puzzelstukjes vallen voor mij op zijn plek,  ik begrijp mijn eigen worsteling zó veel beter. En wat ik ook helemaal heb begrepen:  er is veel werk aan de winkel!
Maar daar ga ik nu blijer en moedig mee aan de slag!
Dank je wel, Yvonne! Je hebt mij helemaal op het spoor gezet. Ik gá ervoor, ik ga op pad naar inzicht, rust en liefde, maar besef dat het een pad vol hobbels en kuilen is. Het pad naar Huis! YESSSS!!!!
Lieve groet, Marian W.

Je boek heb ik al een paar jaar in huis, maar je teksten blijven zo van toepassing op mijn ziel – AnYa M.

–  Je verstaat de kunst inzicht te geven over gevoel, emotie, denken en projecties. Een aanrader!!  – C.v.D.

Een boek, waar ik met regelmaat mijn inspiratie én (h)erkenning in vind – A.K.

– Wat mooi geschreven. Het raakt mij en laat mij in een nog dieper bewustzijn zijn. Ik weet niet goed hoe ik het moet schrijven maar zelf hoor ik woorden/zinnen uit mijn eeuwig zijn. Het boek is nog lang niet uit. Maar zo mooi !! Hilde D.

Een prachtig boek wat ik nog volop aan het lezen en toepassen ben! – A.W.

– Wauw wat ben ik hier blij mij. En super lief ingepakt – S.V.

– Ik geniet van het boek, nog steeds niet uit want ik pak het als ik denk het nodig te hebben. En altijd is daar het antwoord, zo bijzonder – H.v.B

– Prachtig boek, een ware aanrader – I.M.

– Een aanrader – H.R.

– Super boek. Ik lees elke dag een paar bladzijden en laat het diep op me inwerken. Krijg mooie inzichten erdoor. Dank je wel – H.K.

– WoW, dank je wel, je boek resoneert zo goed met me dat ik het in een stuk heb uitgelezen. Het komt zo mooi binnen, een bevestiging van mijn weten, zo dankbaar ook voor de wijze waarop je het hebt geschreven. Heel toegankelijk maar toch heel diepgaand, chapeau! Het kwam precies op het juiste moment, ja zo gaat dat. Het zet ook veel in werking, we gaan meteen de diepte in. Ik ben nu stukken hardop voor aan het lezen aan de liefde in mijn leven, die zelf geen boeken leest, kunnen we samen de diepte in gaan en ook goed om het stukje bij beetje een tweede keer te lezen. Nogmaals super bedankt! 
Ik hoop je in de nabije toekomst ook een keertje persoonlijk te ontmoeten – Y.M.

– De weg naar zelfkennis. Fantastisch geschreven – H.V.

– Jouw boek: Leven in verbondenheid, helpt mij heel goed in mijn proces. Nog steeds blij mee – Marianne B.

– Ik ben in je boek aan het lezen. Heb er veel aan! M.P.

– Verdiept in jouw boek. Een eye opener! Ik ben zo dankbaar – G.H.

– Bedankt voor al je mooie blogs, Yvonne.  Je boek ‘Leven in verbondenheid’ en je blogs helpen me in mijn dagelijks leven en geven me veel nieuwe inzichten -T.v.V.

– Lieve Yvonne, ik ben blij met je boek. Ik had geen idee, maar het is heel puur. Ik geniet van de eenvoudige voorbeelden die tot nadenken stemmen en inzicht geven. Wat fijn dat je zoveel moeite hebt gedaan om er een persoonlijke boodschap in te schrijven. Ik waardeer het zeer. Ik heb hem al diverse keren gelezen. Hij is zo simpel and so deep!  Dikke kus, Hartegroet – H.T.  

– Super boek met inzichten – Nicole v.d. B.

Het boek is prachtig – Jopie v.d.B.

– Een echte aanrader!!! Heidi S.

– Elke avond voor het slapen lees ik in je boek leven in verbondenheid. Merk dat dit veel in beweging zet ook tijdens de nachtelijke uren. Dank je wel Yvonne –  Marian W.

– Het goede moment voor mij om kennis te maken met jouw boek is aangebroken.
Het gaat mee in de vakantie koffer !
De reden dat ik jouw boek bestel is omdat ik erg nieuwsgierig ben naar al jouw wijze leringen en lessen.
Geweldig dat je er zoveel mensen blij mee maakt !
Alle liefs, Helma V.

– Lieve Yvonne,
Dank voor je prachtige boek, ik heb het in een ruk uitgelezen!
Ik wist niet precies wat ik qua inhoud kon verwachten, maar dat ik het moest lezen, dat was mij duidelijk. En nu begrijp ik ook waarom: het sluit naadloos aan op de thema-avonden die ik, hoe ‘toevallig’ eerder over deze onderwerpen organiseerde maar jouw boek gaat nét dat stapje verder. Een zeer waardevolle aanvulling.
Wat mij opviel en mij zeer aansprak is niet alleen de inhoud maar ook je schrijfstijl; direct, met heldere voorbeelden en zonder poes-pas, wat een verademing!
Je woorden kwamen echt bij mij binnen.
Hoe dan ook, ik ben ontzettend blij met dit boek en dat wilde ik je even laten weten.
Hartgroet, Letty B.

– Ik heb jouw boek bijna uit. Een echt groeiproces was en is het – Annie v.D.

– Lief mens…ik ben in jouw boek begonnen…het komt als geroepen….dank je…… – Nicole v.d.B.

– Zo veel inzichten gekregen en door pijn stukjes gegaan – Jopie v.d. B

– Jouw boek is top – Nicole D.

– Oh Yvonne, ik heb je boek met aandacht, 1 hoofdstuk per dag, gelezen.elk hoofdstuk was een levensles!! Dank daarvoor! Ik ben al aardig op leeftijd, maar ik heb nog een boel te doen!! – Hanneke t.B.

– Lieve Yvonne, ik heb zo wonder-baarlijk veel aan jouw boek, nu , in waar ik nu in zit, ……. en zie en voel zoooveel groeimogelijkheden, ? diep dankbaar, nu ik naast jouw boek ook diep naar binnen keer, ……. ja , naar binnen, naar binnen. Jouw boek is zoooo van waarde.
Dit wilde ik toch nog even uitreiken naar buiten, …..
Naar jou, lieve wijze vrouw ….. diepe dank vanuit mijn hart en ziel ?
Dikke knuffel, Annelies R.

– Goedemorgen Yvonne, nog een reactie op je boek,”Leven in verbondenheid”. Dank voor zoveel, en ook zo treffend, verhelderend! Je schrijft het met passie en zelf verworven inzichten. Hartverwarmend liefdevol en tot het laatste zo prachtig verwoord, wat de liefde werkelijk met ons doet! Dank, voor dit boek en voor alle mooie stukjes die je schrijft en vertaald! Sterkte in deze tijd, wens je een mooie nieuwe tijd toe! Liefs Corry v.W.

– Ik ben heel blij met je boek en gebruik het als een spiegel, kijk er in, wat ik zie en waar moet ik voor mijzelf nog aan werken.
Het leest fijn, maar het is zeker geen boek dat je in een week even uitleest!
Nogmaals dank lieverd voor je passie en het vreugdevol dienen naar de medemens,
In verbondenheid, lieve groetjes – Corry v.W.

– Yvonne, ik heb zoveel aan jouw boek, ben nu aan het hoofdstuk ‘Emoties en Overtuigingen’ bezig, stapje per stapje. Telkens na een hoofdstuk volgt een verwerkingsperiode. Je boek heeft me al zoveel inzichten gegeven en geholpen om eerlijker naar mezelf te kijken.- Annie V.D.

– Yvonne zo mooi geschreven jouw boek! Ben nu op de helft, alle hoofdstukken zijn prachtig beschreven! Hoop dat velen je boek mogen leren kennen en lezen en misschien herlezen! Tot meerdere liefde van het ZELF! – Corry v.W.

– Lieve Yvonne, zooo dankjewel voor jouw prachtige boek, …. heb al ietsje gelezen, en ik dank je voor jouw liefdevolle boodschap voor mij. Ik ga gedoseerd alle wijze ‘lessen’ lezen, integreren in mijn Zijn, en ja ….. ervaren is het ….. Heel veel dank en alle succes met de voorbereidingen voor jouw reis, volg het graag. 
Alle liefs van mij, Annelies R.

– Yvonne het is inderdaad een boek waar je niet meteen doorheen bent! Maar zo met zorg en liefde geschreven! Houd er een boekje bij voor de passages die wat extra aandacht nodig hebben! Ben nu aan hoofdstuk 14 bezig over zelfkennis! Dank je lieverd fijn dat de kennis zo kan worden overgedragen!❤️
Corry v. W.

– Lieve Yvonne, gestaag vorder ik in jouw boek ?, niet dat het niet vlot leest, het is heel duidelijk en aangenaam geschreven, het is een kennis- en werkboek voor mij. Ik laat jouw boodschappen tot mij doordringen en ‘wortelen ‘ om er dan mee aan de slag te gaan in de realiteit van mijn leven. Wordt vervolgd…??
Annie V.D.

– Prachtig boek! Dat je maar veel mensen mag inspireren! ❤️ – Mirjam d. B.

 – Lieve Yvonne, wat leest het makkelijk en vreugdevol weg.
Met zachtheid de (her)kenning ontdekkend.
Het fijne voor mij is om het per thema open te kunnen slaan, zodat juist datgene wat nu aandacht vraagt naar voren komt. Waardoor jouw inspirerende woorden net op het juiste moment bij mij binnen komen.
Ja, ook ik word hier BLIJ van.
Audrey D.

– Met zoveel invoelend vermogen geschreven. Corry v. W.

– Ik ben er net in begonnen. Het leest als een trein, heel vlot geschreven, heel duidelijk en aangenaam om te lezen. Wijze inzichten op een heel verstaanbare manier geschreven. ? Het opent deuren van inzicht.
Annie V.D.

– Lieverd het boek is geland, ik kan niet wachten! Dank hoor, keurig aangekomen!
Wat een prachtige inleiding Yvonne, dank voor de liefde die daaruit spreekt!
Corry v. W.

– Zo mooi , respectvol en essentieel geschreven . Je boek is eveneens
energetisch geladen. Het komt binnen. Schitterend om heldere woorden en begrip te vinden die de universele taal van het leven verwoord en in ervaring brengt. ? Dat er veel harten mogen opkomen Een mooie gave aan het leven.
Liefs – Lut W.

Winkelwagen
Scroll naar boven