Video’s


Vrij naar de Nieuwe Wereld – Je kunt niets meenemen naar de nieuwe wereld, daarom is het zo belangrijk om je emoties aan te kijken.Met de volledige ascensie van de Aarde zullen er geen fysieke en astrale gebieden meer zijn…De pijn van scheiden…De Nieuwe Aarde – Het Nieuwe Gouden Tijdperk…Blijf erbuiten en doorzie je eigen rol…Je droom verwezenlijken…Ga naar binnen…Ga zitten en kom tot rust…We dromen de wereld tot bestaan…De creatie van beelden en overtuigingen…Geloof de illusie niet en heb vertrouwenMaak een keuze…Reis naar het tropisch regenwoud in het AmazonegebiedVisualisatie op het hartcentrum en een ontmoeting met de Lions van LyraReis naar de Kristalberg in de HimalayaHeling en Uitlijning Kosmische EnergieënMet: een vergevingsverklaring
Lichtvisualisatie (Beeld en spraak lopen helaas niet synchroon).


Deze Lichtcirkel is gericht op de heling van je innerlijke kind, je kinderen of kleinkinderen en de kinderen waar ook ter wereld (Beeld en spraak lopen helaas niet synchroon).


Boodschap vanuit de Lichtwereld – Vergevingsvisualisatie – Al jouw goede eigenschappen / beste kwaliteiten


Een visualisatie om het Licht vanuit het Universum in jezelf te laten stromen. Waarna je het Licht doorgeeft naar planeet Aarde en anderen én tenslotte naar jezelf.
In deze deze Lichtcirkel aan boord van een ruimteschip breng je jouw Licht naar die locaties/mensen op Aarde, die dit Licht zo nodig hebben. Aansluitend ontvang je een heling.


In deze Lichtcirkel aan boord van een ruimteschip breng je jouw Licht naar die locaties/mensen op Aarde, die dit Licht zo nodig hebben.


In deze Lichtcirkel verbind je je met het Licht en breng je het Licht naar die locaties/mensen op Aarde, die dit Licht zo nodig hebben.


 

Winkelwagen
Scroll naar boven