Module 1: De Roep van de Godin

Met een zacht gefluister beroert ze ons hart
Haar oude wijsheid in ons DNA wekt ons opnieuw tot leven
Overal horen vrouwen haar roep
Er is moed voor nodig om te handelen op basis van wat je weet
Het is tijd om haar stem te laten horen

Hoor jij de Roep van de Godin?

Tijdens deze inspirerende en diep helende training gaat het over de Heilige Seksualiteit en het je op een diep innerlijk niveau opnieuw verbinden met het Goddelijk Vrouwelijke en de Godin in jezelf, teneinde steeds diepere lagen van liefde tot stand te brengen.

We gaan aan het werk met het ontwaken van onze baarmoeder, de heling van onze baarmoeder, en de diepe her-verbinding met alles wat ons vrouw maakt in de diepste spirituele zin van het woord.

Maar voordat we verder gaan, laten we beginnen met het belangrijkste van alle magische hulpmiddelen die tot je beschikking staan: je intuïtie.

 • Wat voel je als je de woorden ‘Het ontwaken van je baarmoeder’ leest?
 • Welke gevoelens, sensaties of gedachten komen in jou tot leven?

Wat zich ook aandient, je kunt erop vertrouwen. Het is zeker een aanwijzing voor je relatie met je baarmoeder en wat deze je op dit moment wil laten weten.

Hoe kun je jezelf op een diep innerlijk niveau opnieuw verbinden met de Godin – het Goddelijk Vrouwelijke – in en buiten jezelf en haar weer activeren om steeds diepere niveaus van liefde tot stand te brengen:

Wij vrouwen beschikken over drie belangrijke energiecentra in ons lichaam (baarmoeder – hart – keel), maar wanneer deze verstopt zijn, is ook ons emotionele lichaam verstopt en worstelen we met zaken als: zelf-liefde, zelf-zorg en een diepe verbinding met de diepste en meest heilige kern van onszelf.

De roep van de Godin behelst een belichaamd spiritueel pad dat ieder van ons uitnodigt om ons vergeten krachtcentrum, onze baarmoeder, terug te winnen.

Het verwijst naar de baarmoeder van vrouwen en de ongelooflijke krachten van het vrouwelijk lichaam. Maar het gaat niet alleen om de vrouwelijke baarmoeder.

Vanuit een spirituele lens verwijst het woord baarmoeder ook naar de energetische baarmoeder die we allemaal vasthouden. Het omvat elke vrouw én elke man. De baarmoeder is de zetel van onze belichaamde kracht. Onze spirituele, creatieve en seksuele kracht. Onze geaarde magie die elke dag belichaamd kan worden in ons leven en onze relaties.

Door onze eigen heiligheid en ons heilige krachtcentrum opnieuw te ontdekken, openen we onszelf voor een steeds dieper niveau van zielenexpressie en kunnen we steeds hogere staten van vreugde en geluk bereiken.

Nu is het tijd om de ongelooflijke erfenis terug te winnen die ons te wachten staat in dit verloren machtscentrum.

We duiken in de diepste delen van onze ziel en verbinden ons op een diepgaand niveau opnieuw met ons fysieke lichaam en haar energiecentra. Deze energiecentra dienen allemaal volledig te worden geopend, zodat we echt die diepe innerlijke liefde voor onszelf kunnen vinden.

Ken jezelf is de eerste vereiste voor ware ver-licht-ing en voor vrouwen gaat dit vooral over een diepe en heilige reis naar de diepten van ons eigen zielenzelf en de diepe her-verbinding met onze eigen fysieke vorm en de manier waarop deze prachtig door het Goddelijke is samengeweven om het Goddelijk Vrouwelijke van binnen en van buiten te vieren.

Deze training is bedoeld voor vrouwen. We werken met het openen van het hartenergieveld, terwijl we laag voor laag beginnen met het reinigen en opruimen van al het oude trauma, de zielenverwondingen en littekens die te maken hebben met ons vrouw-zijn en het vrouwelijke in het algemeen.

We verbinden ons opnieuw met de bekkenschaal, de baarmoeder en onze seksuele energieën en leren meer over heilige seksualiteit. Daarbij zal ik aandacht schenken aan andere manieren om je op een heel diep niveau opnieuw te verbinden met je eigen Goddelijkheid en Godinnen schap en alles wat ons diep van binnen vreugde en verrukking zal brengen.

Onze voorouders waren baarmoedergericht
Wist je dat in oude tradities over de hele wereld de baarmoeder werd vereerd als een heilig krachtcentrum? Aan de ene kant geëerd als de bron van levenskracht, de enorm kosmische ruimte waardoor we leven creëren en geven. Aan de andere kant werd de baarmoeder gezien als een dimensionale deuropening die gebruikt konden worden om naar de geestenwereld te reizen.

Onze voorouders wisten dat de baarmoeder een holografische ruimte is – onze innerlijke baarmoeders spiegelen en zijn verbonden met de aarde en de kosmische baarmoeder, waaruit al het nieuwe leven voortkomt.

Naar andere dimensies te vliegen, spirituele wijsheid op te halen en hun magie uit te voeren is een kracht die we allemaal van nature hebben als we de magische deuropening naar onze baarmoeder opnieuw ontsluiten.

Deze training is bedoeld om ons gevoel van waardigheid, ons gevoel van verbondenheid als vrouwen op meerdere niveaus terug te brengen. Dit zal onze relaties, onze relaties met zowel mannen als vrouwen helen, terwijl we ons verdiepen in de Oude Geschiedenis en de reden waarom de Godin haar energieën terugtrok en waarom ze nu is teruggekeerd.

Groepsparticipatie is zo essentieel en het is in ons belang dat wij vrouwen samenkomen in gelijkgestemde groepen en steun krijgen binnen een dergelijke groep.

Wanneer je besluit om de Roep van de Godin te volgen, begin je aan een reis van pure alchemistische transformatie om jezelf ten dienste te stellen van de stem van het Goddelijk Vrouwelijke dat door jou spreekt:

 • Je zult je wilde, oorspronkelijke levenskracht opnieuw laten ontwaken en je wonden transformeren in wijsheid en kracht;
 • Toegang krijgen tot je diepe zielenwijsheid via je baarmoeder’;
 • Wonden transformeren in wijsheid en kracht;
 • Je schoonheid, magie en levendigheid belichamen;
 • Groeien in zelfliefde en zelfvertrouwen, terwijl je je innerlijke autoriteit in de wereld behoudt
 • Je creatieve kracht en stralende essentie van je seksualiteit claimen;
 • Openstaan ​​voor voedende intimiteit in een heilige relatie met jezelf en anderen;
 • Ingewijd worden in de heilige seksualiteit en je creatieve soevereiniteit cultiveren;
 • Opnieuw verbinding maken met je spirituele afkomst en hun geschenken voor jou.
 • Ontdekken wie je werkelijk bent;
 • Vanuit liefde jouw kracht en leiderschap omarmen;
 • Een baken van licht worden die helpt bij het verspreiden van oude, voorouderlijke wijsheid die haar plaats terugwint.

Praktische Informatie:

We werken met vergeving, reiniging, meditatie, adem- en lichaamswerk, klanken, massage, voetwassing, rituelen en ceremonies om onze spirituele kracht te ontwikkelen.

We verbinden ons opnieuw met eeuwenoude leringen die duizenden jaren lang in mysteriescholen zijn doorgegeven. En het allerbelangrijkste: we staan ​​open voor de manier waarop deze eeuwenoude wijsheid in ons leeft.

In veel opzichten is de Roep van de Godin een pelgrimstocht naar een vergeten zelf: je oude zelf, je oorspronkelijke zielenzelf en je meest sensuele, ontwaakte, stralende zelf.

Locatie: Buitengebied Achterhoek
Data: Vanaf zaterdag 31 augustus (Je bent welkom om 16.00 uur – zaterdag 7 september 2024 (We sluiten de cirkel om 10.30 uur)
Kosten op basis van twee-persoonskamers: Early Bird € 1250,- voor de vroege beslissers tot 1 juli 2024. Na 1 juli wordt het € 1.350,-

De liefdevolle en bezielende begeleiding van deze spirituele reis is in handen van Yvonne Bakker met ondersteuning van: AnYa Mineur

Je inschrijving/deelname geschiedt middels een overmaking via de webshop van de Stichting The Essence of Life Mystery School:

https://theessenceoflifemysteryschool.com/shop/

We creëren gezamenlijk een liefdevolle ruimte waarin iedereen kan evolueren en zich kan uitdrukken als het Oneindige wezen dat we zijn.

Wij kijken ernaar uit.
Yvonne & AnYa

 

Winkelwagen
Scroll naar boven