Het neerzetten van jouw zielentaak op de Nieuwe Aarde

Tijdens deze themadag word je dieper geraakt in je zielentaak.
Datgene wat reeds lang in je roept om gezien en gehoord te worden….
Datgene wat in jou verlangt om dieper herkend te worden en tot leven wil worden gebracht…
waarbij jouw zielsverlangen als puzzelstukjes in elkaar vallen en een geheel worden en je die verbinding voelt waar jij voor geboren bent.

VERKEN, VERDIEP, HERKEN EN VERBIND
Er gaat een nieuwe wereld voor je open.
Volg je energie, deze klopt in je hart.

Dit evenement wordt georganiseerd in een co-creatie met de Lichtwereld

Praktische Informatie:

Zaterdag, 15 juni 2024 – locatie Zelhem van 10:00 – 17:00
De investering in je-Zelf bedraagt € 150,00 incl. koffie, thee en lunch.

Je inschrijving/deelname geschiedt middels een overmaking via de webshop van de Stichting The Essence of Life Mystery School:
https://theessenceoflifemysteryschool.com/shop/

We creëren gezamenlijk een liefdevolle ruimte waarin iedereen kan evolueren en zich kan uitdrukken als het Oneindige wezen dat we zijn.

Ik kijk ernaar uit.
Yvonne

NB: Enkele eerdere recensies…
“Wat was het een mooie dag die al begon met een stralende zonsopkomst. Gevolgd door een reis met blije authentieke medereiziger. Op de locatie sprankelende personen, inspirerende sessies. Diepgang, herkenning, ont-moeten, geraakt worden en inzichten. Een dag vol ‘cadeautjes’, dankbaarheid voor de hele groep en Yvonne. (Annemieke)

Het was een prachtige dag, allemaal gelijkgestemde zielen! Ik ben zielsgelukkig! Dank je aan iedereen en vooral aan Yvonne die dit voor ons mogelijk heeft gemaakt! Dikke knuffel aan iedereen!
(Miet)

Een mooie en sterke verbondenheid, een mooie, vermoeiende dag.
Ik was kapot bij thuiskomst, nu nog, ik zit in een heel andere energie frequentie, bijzonder om dit te voelen.
Op naar het volgende level. (Monique)

Bedankt voor deze liefdevolle, vredige en kalme dag. Mooi dat iedereen zo open stond om te geven en te ontvangen. Zonder oordeel, zonder maskers. Dankjewel! (Sandra)

Dank je voor her samenzijn. Wat een mooie energie en prachtige mensen die ik mocht ontmoeten. Mooie aanvulling mogen ontvangen op mijn reis. Nieuwe inzichten. Dank voor jouw inzet om dit met de groep op te zetten, weer even een wake up call. Goed om de verbinding te mogen voelen. Nu is vooral de tijd van samenzijn, samenwerken en samen zorgen. (Monique)

Enorm bedankt Yvonne voor het organiseren van deze bijeenkomst. Voor de rust die je uitstraalt. Voor de mooie woorden die je spreekt. Voor de resonantie. Voor de mooie persoonlijke ontmoetingen door de oefeningen. Wat heb ik een fijne dag gehad. (Hettie)

Het was een geweldig samenzijn met een bijzonder mooie groep mensen waarin veel vanuit het hart is gedeeld, tips en wijsheden zijn uitgewisseld. Genoten. Dank je wel Yvonne voor het organiseren van deze dag waardoor de harts verbindingen zo intens mogen worden ervaren. (Marja)

 

Winkelwagen
Scroll naar boven