Leverbehandeling

De lever

De lever is een belangrijk en veelzijdig orgaan. Naast de productie van stoffen die nodig zijn voor onze bloedstolling of die een taak hebben in ons immuunsysteem en de productie van gal heeft de lever ook een belangrijke functie in onze stofwisseling.

Enkele van die activiteiten zijn het afvoeren en het opslaan van reserves, het ontdoen van afvalstoffen en het ontgiften.

Het kan lang aan met onze lever wat wil zeggen dat het elke fout die wij bij onze eet- en drinkgewoonten maken ontziet en tolereert en wanneer het zelf eenmaal echte schade heeft opgelopen dan groeien verloren gebieden eenvoudig weer bij.
De lever verwerkt per minuut 1,5 liter bloed. Dat is rond de 2.000 liter per dag die ontgift, gefilterd en op waardevolle stoffen gecheckt moet worden. En dan moet deze 2.000 liter van de lever met verscheidene voedingsstoffen weer beladen worden en aan de organismen worden doorgeleid.

Een fitte en gezonde lever zorgt voor een gevoel van goede gezondheid.

De leverbehandeling

Alcohol, drugs en medicatie doen een enorme aanslag op de lever. Mensen met kanker en aids, mensen met zwaar reumatische aandoeningen krijgen allen met de restverwerkingen van die ziekte in het lichaam te maken, die ook weer in de lever gefilterd worden.
Maar ook als er sprake is van een belasting van het menselijk lichaam ontstaan door voedsel, door angsten, door boosheid of een negatieve denkwijze kan een leverbehandeling zinvol zijn.

Winkelwagen
Scroll naar boven