Ons Kristallijne Lichtlichaam

Toen Lord Melchizedek mij uitnodigde om een themadag rond het Kristallijne Lichtlichaam te realiseren was ik niet verrast, maar hij stelde mij wel voor een enorme uitdaging, want hoe weinig wist ik nog over de opbouw en de werking van ons etherisch lichaam.

Naarmate er meer informatie tot mij kwam groeide mijn enthousiasme, want altijd wanneer ik aan het schrijven en innerlijk aan het vragen ga, word ik wel aan de hand genomen.

Wat houdt lichtlichaams activatie in?

De evolutie van de mensheid verloopt momenteel sneller dan op enig ander moment in de geschreven geschiedenis. Nu de onrust toeneemt, kijken we niet alleen naar een voor velen nog verborgen toekomst, maar ook naar de leringen uit het verleden om een grotere betekenis aan ons menselijk bestaan te geven. Als we diep in de geschiedenis van de mensheid duiken, vinden we de vergeten kennis van de oude mysteriescholen: legendes over zwevende mensen, yogi’s die honderden jaren in hun menselijk lichaam leven en zelfs het door muren lopen.

In elke traditie waren de leringen van het lichtlichaam vaardigheden die alleen voorbehouden waren aan de hoogste ingewijden. Die tijd is voorbij. Het is nu aan ons om een basis te worden en te vormen voor alle goddelijke principes en wetmatigheden als mens op de nieuwe Aarde.

Waarom deze activatie?

Het kristallijne lichtlichaam is dus de blauwdruk van de mens die we in het nieuwe Gouden Tijdperk zullen worden. Het kan meer licht bevatten dan ons oude op koolstof gebaseerde lichaam. Dit betekent dat we in staat moeten zijn om meer licht op te nemen om op een 5 dimensionaal niveau en hoger te leven.

Ga je met mij mee op reis tijdens deze prachtige themadag met diepgaande visualisaties en activaties en de ontdekking van het Goddelijk plan die 12 lichtlichaams activeringen voor planeet Aarde kent en samen te onderzoeken en te verkennen wat hiervan de gevolgen voor ons menszijn zijn en hoe wij ook zelf kunnen bijdragen om de slapende codes in ons DNA wakker te maken.

Praktische informatie:

Zaterdag, 13 april – locatie Zelhem van 10.00 – 17.00 uur

De investering in je-Zelf bedraagt € 150,00 per persoon, incl. lunch.

Je inschrijving/deelname geschiedt middels een overmaking via de webshop van de Stichting The Essence of Life Mystery School: https://theessenceoflifemysteryschool.com/shop/

We creëren gezamenlijk een liefdevolle ruimte waarin iedereen kan evolueren en zich kan uitdrukken als het Oneindige Wezen dat we zijn.

Ik kijk ernaar uit.
Yvonne


De dag “Kristallijne Lichtlichaam” was magnifiek.
Oefeningen in 2-tallen maakte dat het Kristallijne Licht ook voelbaar werd in mijn lichaam.
De rust en eenvoud van Yvonne en haar samenwerking met de Lichtwereld ervoer ik als een mooie combi.
Kortom: een heerlijke dag waarin ik me helemaal opgeladen voelde! – Anna

Dankjewel voor de prachtige bijzondere liefdevolle krachtige dag.
En ik ben superblij met die geweldige reader! – Fiona
Winkelwagen
Scroll naar boven