Accepteer alles, wat er ook gebeurt…

Probeer eens vierentwintig uur lang alles te accepteren, wat er ook gebeurt… Iemand heeft je beledigd … accepteer het zonder op enigerlei wijze te reageren, en kijk wat er gebeurt…
Plotseling voel je een stroom van energie die je nog nooit eerder hebt ervaren.

Als iemand je beledigt, verlies je meestal je kalmte en begin je na te denken over hoe je wraak kunt nemen. Deze persoon heeft je gevangengezet, en nu begin je in cirkels rond te draaien. Dagen, nachten, weken zul je niet kunnen slapen, je ligt maar te malen.
Mensen verspillen zo hun hele leven aan pure onzin, alleen maar omdat iemand hen heeft beledigd.

Kijk eens terug in je verleden en je zult je ongetwijfeld wel iets herinneren. Je was een klein kind en de leraar in de klas noemde je een idioot; je herinnert je het nog steeds en koestert nog steeds wrok. Je vader of je moeder zei iets… je ouders zijn het al lang vergeten, en zelfs als je ze eraan herinnert, zullen ze niet begrijpen
waar het over gaat. Je moeder, je vader, ze kijken je verbaasd aan, maar jouw wond blijft tot op de dag van vandaag open, levend en wel. Zodra iemand deze aanraakt, ontplof je.

Ga naar de wortels, word heel.
En geef jezelf vierentwintig uur – slechts vierentwintig uur – wat er ook gebeurt, probeer niet te reageren, bied geen weerstand.

Je zult een nieuwe golf van energie voelen die je nog nooit eerder hebt gekend, een nieuwe golf van vitaliteit die vanuit je wortels komt. En als je eenmaal deze smaak proeft, zal dit je leven veranderen. Je zult lachen om alle domme dingen die je hebben beziggehouden, om alle beledigingen, reacties en wraak waarmee je jezelf hebt vernietigd.

Niemand kan je vernietigen behalve jijzelf. Niemand. Niemand kan je redden behalve jijzelf.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven