Onze baarmoeder…

Onze baarmoeder is het centrum waar onze goddelijke vrouwelijke energie zich beweegt…

Onze baarmoeder is het centrum van waaruit onze vrouwelijke pulsen stromen. Vanuit de baarmoeder creëren we leven, creëren we onze eigen realiteit en manifesteren we onze goddelijke essentie.

De baarmoeder is ons tweede hart, van waaruit de bewegingen van onze seksuele
energie stromen. In onze baarmoeder liggen niet alleen onze voorouderlijke herinneringen aan de wijsheid en kracht van de heilige vrouw opgeslagen, maar ze bevat ook veel informatie over het collectieve onbewuste en onze persoonlijke herinneringen in de vorm van onderdrukte emoties, angsten, herinneringen aan misbruik, ontkoppeling, trauma, onderdrukking, beperkende patronen en diepgewortelde overtuigingen.

We dragen deze herinneringen met ons mee, zodat we ze kunnen helen, niet alleen vanuit het collectieve onbewuste, maar vooral ook vanuit het familie onbewuste, onze voorouderlijnen.

Onze baarmoeder bevat onze goddelijke essentie, onze verbinding met het heilige en met Moeder Aarde. We hoeven alleen maar innerlijk stil te worden en het heilige in ons te eerbiedigen en te eren om de energie van het goddelijke vrouwelijke in ons te laten ontwaken.

Bevrijd je baarmoeder van alle blokkades, trauma’s, beperkende overtuigingen die je ervan weerhouden een licht en aangenaam leven te leiden!

Dit is een noodzakelijke stap voor iedereen die een authentiek, creatief, verbonden, gelukkig en vrij leven wil leiden.

Een introductie van de training… “De Roep van de Godin”

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven