De hogere universele trillingen…

LIEFDE
De sterkste kracht in het universum is liefde. Ken jezelf, begrijp jezelf, vergeef jezelf en houd onvoorwaardelijk van jezelf. Vind de onuitputtelijke energie van liefde in jezelf. Word verliefd op het leven, want het ervaren en leven in liefde is het grootste en belangrijkste voor ieder mens.

DANKBAARHEID
De op een na grootste kracht in het universum is dankbaarheid. Wees dankbaar
voor alles, zelfs voor de kleine en onbeduidende dingen. Hoe dankbaarder je
bent, des te meer situaties en dingen in je leven waar je dankbaar voor kunt zijn.

VERTROUWEN
De derde kracht is vertrouwen, vooral in jezelf en in je goddelijke oorsprong. Herken jezelf, ontdek het Goddelijke in jezelf, bewandel het pad van vertrouwen en liefde naar je innerlijke zelf en je zult het GODDELIJKE ontmoeten, dat wat je innerlijke wezen is.

VERGEVING
De vierde kracht is de macht van vergeving en onthechting. Vergeef jezelf en anderen, wees medelevend en begripvol, want ieder van ons handelt op elk moment naar beste kunnen. Vergeving is liefde en maakt geblokkeerde energie vrij. Het opent je hart voor de wereld en de mensen. Laat het verleden los en open nieuwe mogelijkheden voor vervulling.

VREUGDE
De vijfde kracht is vreugde. Ware vreugde heeft geen reden nodig om gelukkig te zijn, omdat deze van binnenuit komt en door jouw bestaan zelf wordt veroorzaakt. Doe niets wat je geen vreugde schenkt, en als het moet, probeer dan in elke situatie het goede te zien en ondanks alles kalm te blijven.

KALMTE
De zesde kracht is kalmte. Wees vredig en kalm zoals het universum. Wat er ook buiten je gebeurt, blijf rustig, zonder weerstand en zonder oordeel. Maak dan in alle rust een keuze: blijf in die situatie of verander deze en vertrek. De keuze is altijd aan jou. En als je nu niets kunt of wilt veranderen, accepteer dan wat het is en geef jezelf de tijd om het te begrijpen.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Art: Claudette van der AA
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven