De verbinding met een ander…

Je kunt een verbinding met een ander niet forceren, omdat verbindingen uit de Ziel voortkomen. Een verbinding is iets natuurlijks. Het valt volledig buiten onze fysieke wereld.

We hebben niet het recht om te eisen dat mensen in ons leven blijven, of het nu vrienden of geliefden zijn. De ander heeft het volste recht om niet bij jou te willen zijn, net zoals jij het recht hebt om niet bij een bepaalde persoon te willen zijn. En dat is goed.

Als je het gevoel hebt dat je er hard aan moet trekken om iemand in je leven te houden, vraag jezelf dan af of het nog langer de bedoeling is dat de ander nog in je leven blijft. Besef dat relaties niet geforceerd kunnen worden.

Verspil je energie niet door te proberen een ander een plezier te doen, zorg ervoor dat ze contact met jou maken, zorg ervoor dat ze je aantrekkelijk genoeg vinden om deel van je leven uit te maken. Er is niets mis mee om in een vriendschap te investeren, maar houdt hierbij die dunne scheidslijn tussen vrijwilligheid en opoffering in het oog.

De beste manier om contact te maken met iemand is door te zijn wie je bent, van jezelf te houden en jezelf diepgaand te kennen.

Dit is de enige manier om diepe en natuurlijke verbindingen aan te trekken, omdat alles in het universum energie is.

Anders zullen we altijd relaties aantrekken die verenigbaar zijn met onze gevoelens van afwijzing, een laag zelfbeeld en onzekerheid.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven