Het belang van zegenen…

Als je iets of iemand zegent, creëer je een veld van licht, van goddelijke bescherming over iemand, een dier of plant, een plek of een land, heen en zet je de intentie neer dat alles wat in het leven gebeurt voor het hoogste goed van allen is. Vandaar het belang van zegenen!

Zegen je leven, je werk – of je dit nu leuk vindt of niet -; zegen deze dag, je partner, je kinderen en kleinkinderen; zegen je familie, je vrienden, en ook je hond of je kat, omdat hij in leven is; zegen je geld – ook al heb je maar een beetje, juist dan -; zegen alles wat je doet of hebt.

Zegen degene die nu voor je staat. Je kunt het in gedachten doen. Het is de zo de moeite waard, want misschien zul je een kleine verandering in een gezicht opmerken.

Zegen je eigen lichaam, het voertuig van je ziel. Zegen je eigen lichaam, ongeacht of je op dit moment ziek of gezond bent. Zegen het en vul het met licht, liefde, compassie en vergeving.

Zegen je relaties, ongeacht of je ‘alleen’ bent. Zegen je relaties, omdat je elkaar aanvult. Elk ziel vervult een radertje in het schouwspel wat leven heet. Heb je er wel eens bij stilgestaan dat er evenzoveel zielen als paden naar de Bron zijn.

Zegen je werk, want door het te zegenen vul je het met goddelijk licht en bereid je je voor op iets beters.

Je hebt recht op prachtige dingen, vertrouw daarop en voel.
Ga aan de slag en zegen!

Zegen je bestaan, ongeacht of er op dit moment pijnlijke ervaringen zijn. Het zijn eenvoudigweg de kuilen waar je uit moet klimmen om te jezelf te overwinnen en waardoor je kunt groeien.

Moge ook God, de Meesters, engelen, aartsengelen of het Universum je zegenen en beschermen, je vullen met wijsheid en begrip, elke stap van je prachtige bestaan leiden en verlichten.

Ondertussen zegen ik vandaag het goede in jou, jouw licht en jouw schaduw, het universum dat in jou leeft.

Blessings voor jou dierbare FBvriend, zonder jou zou mijn leven niet compleet zijn!

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

2 gedachten over “Het belang van zegenen…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven