Ik heb van het leven geleerd…

Ik heb van het leven geleerd dat de donkerste tijden mij veelal naar de lichtste plekken brengen; dat de meest pijnlijke innerlijke strijd mij de noodzakelijke groei zal brengen; dat de meest hartverscheurende verliezen aan vriendschap en liefde ruimte maken voor de meest fantastische mensen.

Ik heb van het leven geleerd dat wat op enig moment een vloek lijkt, in werkelijkheid een zegen kan zijn; dat wat het einde van de weg lijkt, eigenlijk
alleen maar een nieuw begin is.

Ik heb van het leven geleerd dat, hoe moeilijk de dingen ook lijken, er altijd hoop is; dat, hoe machteloos ik mij soms ook voel of hoe vreselijk de dingen ook lijken, ik niet zal opgeven.

Ik heb van het leven geleerd, dat ik moet doorgaan, zelfs als het beangstigend is; zelfs als al mijn kracht verdwenen lijkt. Ook dan zal ik mijzelf herpakken en doorgaan.

Ik heb van het leven geleerd, dat waar ik op enig moment ook mee strijd, het voorbij zal gaan en ik er doorheen zal komen.
Ik ben zo ver gekomen. Wat er nog komt, ik zal het overleven.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Artist: unknown
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven