Aanbevelingen om je frequentie te verhogen…

1. Leer te zwijgen in momenten van grote beroering: je gemoedsrust en geduld zijn je beste bondgenoten tijdens een crises. Je bekwam in deze eigenschappen maakt deel uit van je spirituele evolutie.

2. Vermijd het beoordelen van andere mensen: Je perceptie van de buitenwereld
maakt deel uit van jouw innerlijke wereld. Als je lelijk over anderen spreekt, spreek je lelijk over jezelf. Je doet hen pijn en je doet jezelf pijn. Dus houd van ze en houd van jezelf.

3. Richt je aandacht op de dingen waar je het meest van houdt: waar je weerstand aan biedt, blijft bestaan. Als je je op het negatieve focust, zul je dat laten groeien. Als je je op het positieve richt, zul je ook dit laten groeien. Dus, waar kies je voor?

4. Blijf stil, niet dat het slecht is om te vechten, maar onthoud dat hetgeen zich voordoet slechts een test is: je betaalt een oude schuld voor een oude daad. Dus accepteer het en laat het stromen.
Hoe meer je staande blijft in kalmte en acceptatie, hoe meer je de zaken oplost.

5. Heb hoop, wat echt lijkt is slechts een slechte gedachte die een product is van je verbeelding. Verander deze. Wanneer je je gedachten verandert, ontstaat er een andere uitkomst. Gedachten zijn dingen. Word de toeschouwer. De werkelijkheid wordt gecreëerd door jouw gedachten en collectieve gedachten.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven