Lord Melchizdek speaks #4 – 1 juni 2022

Wanneer ik in de tuin een boek zit te lezen en dit even terzijde leg, dwalen mijn gedachten al snel af naar Lord Melchizedek en de verborgen stad onder het Saharazand. Ik ben benieuwd of er vandaag weer iets te weten valt..

“Ik bevind mij in de tempel. Mij vallen de ontspannen bezigheden van degenen die daar aanwezig zijn en werken op. Ik besef dat alles wat ik waarneem en naar hedendaagse begrippen vertaal, op geen enkele manier de essentie in woorden kan uitdrukken van hetgeen het wezenlijk is. Wanneer ik aan werken denk vanuit ons huidig bestaan hier op Aarde, dan heb ik daar een volledig ander beeld bij dan wat ik in de tempel waarneem.

Het is ontspannen, het is kameraadschappelijk, het is vriendelijk. De aanwezigen in de tempel gaan op een totaal andere wijze met elkaar om dan heden ten dage in projecten gebruikelijk is.

Er is geen afgunst Er is geen competitie. Er is een innerlijk besef en weten, waarom men hier op Aarde is. Er is eenduidigheid en eensgezindheid, broederschap en zusterschap. Ze weten zonder dat dit uitgesproken wordt wat elk hier komt doen. Ieder heeft zijn of haar eigen taak. Er is respect naar elkaar. Geen competitie. Ze ondersteunen elkaar in wat ze doen en ze hebben een collectief en geen persoonlijk doel.

Het overstijgt het eigenbelang van de oude samenleving, de ons zo bekende samenleving, in grote mate.

Mijn ogen dwalen naar een groep die wij kinderen noemen. De groep bestaat uit “leerlingen”, maar op wat voor een andere manier dan ons nu bekend is. Wat zij “leren” gaat veel eerder om een zielen verdieping, zielen kennis vergroten. En zeker niet om het in het hoofd stampen van allerhande jaartallen en feiten. “Onderwijs” – als het al die naam mag dragen – maar niet in een vernauwde, enge sturing van hoger af.

Nogmaals het is veel meer op de zielen evolutie gericht Het voelt alsof er geen onderscheid is tussen “scholing” in het hier op aarde zijn en scholing aan gene zijde, wanneer we het fysieke voertuig hebben verlaten.

Toch is hen het genetisch manipuleren van zaden niet vreemd. Maar dit alles geschiedt vanuit volledig respect voor de essentie van het gewas, de plant of de bloem zelf. Genetische manipulatie is ook in kosmische verband niet vreemd, maar nogmaals het geschiedt altijd uit liefde voor alles wat leeft en misschien mag ik zelfs toevoegen: met instemming van alles wat leeft. Altijd voor het hogere goed van alles en allen.

Wanneer ik naar de beplanting kijk en degenen die zich met het aanleggen van tuinen, met de gewassen bezighouden, dan valt mij het enorme respect voor het gewas als zodanig op. De geometrische vormen van alles, het respect voor Moeder Aarde zelf. Alles wordt met de grootste zorgvuldigheid gedaan.

Wat mij nu binnenvalt, is heel opmerkelijk. Men heeft weet van de toekomst van de Aarde; men even weet van de daling in frequentie en vanuit die optiek wordt nu in de manipulatie, maar in de positieve zin van het woord bedoeld, al rekening gehouden met het medicijn wat in de toekomst nodig zal zijn. Je zou het een vooruitziende blik kunnen noemen. Je zou het weten kunnen noemen. Kennelijk is het “script” als zodanig al vastgelegd.

Afgelopen decennia, misschien de afgelopen eeuw, zijn onze gewassen weer gemanipuleerd, maar in feite gemanipuleerd naar het tegendeel van zoals ze bedoeld zijn. De oorspronkelijke essentie aan voedzaamheid én geneeskracht is verminderd, toch voel ik dat we dit terug kunnen keren.

Ik krijg het gevoel dat er ergens op aarde enorme genetische databanken van de oergewassen aanwezig zijn.

Aan degene die zich met planten en andere gewassen bezighouden vraagt Lord Melchizedek hun ogen en oren open te houden. Zij zijn het die hierin een kentering teweeg kunnen brengen, zullen bewerkstelligen.

Wanneer ik daarna nog aan Lord Melchizedek vraag waarom hij het accent zo op voeding legt, dan geeft hij het volgende aan: Vanwege de geneeskracht voor de huidige mens en vanwege de bodemgesteldheid van Moeder Aarde.

We zullen van een dergelijke voeding overigens minder nodig hebben, omdat deze veel vervullender is. Nog los van het gegeven dat de mens naar de toekomst toe minder voedsel zal nuttigen, nodig zal hebben.”

Nu ben ik heel benieuwd
 
Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze doorgeving? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog/doorgevingen te lezen en erop te reageren!
 
In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤
Bekijk ook eens onze social media

1 gedachte over “Lord Melchizdek speaks #4 – 1 juni 2022”

  1. Lieve Yvonne,

    Wat een mooie verwoording zoals je het beschrijft.
    Het inzicht wat hier bij mij naar boven komt, is dat in een ieder poorten heeft waardoor wij kunnen gaan om ons bewust te worden wat wij al bezitten. Die poorten als die open gaan zal de liefde volop gaan stromen en kunnen we echt samen leven.
    Dank je Yvonne voor het delen van deze informatie.

    Liefs, Corry

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven