Lord Melchizedek speaks #3 – 30 mei 2022

Elke keer dat ik op dit moment op Lord Melchizedek afstem, vindt er het nodige in mijn fysieke veld plaats. Zo werd er vanmorgen gewerkt op mijn onderrug, het lumbale en sacrale deel van de wervelkolom, mijn hart gebied en het nek-keelgebied.

Daarnaast wordt mijn aandacht de afgelopen dagen steeds getrokken naar het gebied op Aarde dat wij de Sahara noemen.

“Wat ik daar mag/kan waarnemen is dat er onder het zand een prachtige lichtstad verborgen ligt. Ik kan er geen ander woord aan geven. Het is een stad die “rijk” oogt en wanneer ik de vraag stel, waarom ik dit moet zien, dan krijg ik als antwoord om mij een blik op onze toekomst te gunnen.

Ieder mens die daar woont, geniet welstand. Ik kan niet eens zeggen een zekere mate van welstand, want allen genieten welstand in gelijke mate. Alleen de centrale kern van de stad, daar waar zich het tempelcomplex bevindt of de tempelcomplexen bevinden, springt er bovenuit, maar dan is het nog maar de vraag of dat niet slechts aan de energie ligt die uit de tempelcomplexen voortkomt/straalt.

Wanneer ik verder naar deze tempelcomplexen kijk, neem ik een enorme bedrijvigheid waarbinnen vanuit mijn menselijk waarneming gezien, ook heling plaatsvindt. Geen Heling zoals ons heden ten dage bekend is ,maar meer Heling om onze fysieke voertuigen in een optimale staat te houden.

Er zijn ook kolossale bibliotheken binnen het tempelcomplex aanwezig en tegelijkertijd weet ik dat de naam bibliotheken onjuist is, omdat de kennis die er te vinden is niet op gangbare wijze in boeken of andere geschriften is vastgelegd. De manier van informatievoorziening gaat mijn menselijk begrip nog ver te boven. Het is gebaseerd op innerlijke wijsheidsvelden, innerlijke gegevensvelden of misschien liever gegevensvelden waarop de destijds levende mens kon inhaken, intunen.

Misschien kan ik beter zeggen kosmische informatievelden als vergelijking met de kosmische bibliotheken die her en der in het universum aanwezig zijn. Ergens ben ik mij ervan bewust dat ik een connectie met die informatievelden, die gegevensvelden in mij draag, hoewel ik mij daar tot op heden nog nooit actief mee heb bezig gehouden. Misschien is nu het moment aangebroken om dat nu wel te gaan doen.

In eerste instantie zie ik allemaal nulletjes en eentjes voor mijn innerlijk oog en daarna besef ik wat een schat aan informatie er in dergelijke informatievelden ligt opgeslagen. Ik voel ergens dat ik uit die informatievelden mag en kan gaan putten. Het is aan mij om hierop te gaan afstemmen of anders gezegd: het is mijn vrije keuze.

Ik voel dat de hele evolutie van het universum, de hele kosmische evolutie, in die velden opgeslagen ligt. En als ik dan even stil sta bij een Yeshua en Maria Magdalena dan zijn hun levens en de gebeurtenissen eromheen slechts ieniemienie speldenprikjes in die enorme kosmische informatievelden.

Wij als mens maken deze zaken enorm groot, terwijl het vrijwel “niets” is gezien vanuit een veel groter perspectief. Het maakt mij bewust van de “kleinheid” tussen aanhalingstekens van mijn mens-zijn en de enorme uitgestrektheid van mijn ziel.

Ik voel dat er ook informatie te vinden is hoe bepaalde groeperingen – laat ik even degenen die de Aarde en de mensheid in hun grip proberen te houden voor het gemak maar even zo noemen – zich in andere richtingen hebben kunnen ontwikkelen. Het is niet iets waar ik nu in dit moment verder in moet duiken, omdat het niet relevant is voor onze levens nu.

Dan wordt mijn aandacht weer getrokken naar mijn fysieke hoedanigheid. Zoals ik het vanuit mijn mens-zijn interpreteer is het een vertrouwd raken met de energie van Lord Melchizedek Het is een ongewone ervaring om hem, dit lichtwezen, tot in mijn fysieke lichaam te voelen. Het maakt dat er een verruiming in een fysieke structuur plaatsvindt. Het tintelt en het bruist zou ik kunnen zeggen in de ruimtes tussen mijn individuele cellen. De lege ruimtes is misschien een betere verwoording.

Het volgende ogenblik zie ik mijzelf weer naast hem zitten in zijn kristallen tempel.  We zijn er als groep aanwezig. Nogmaals verzoekt hij ons om op hem af te stemmen. Hierbij zal de nodige fysieke heling plaatsvinden – onze lichamen hebben het zo af en toe beslist te verduren gehad – én onze lichamen zullen worden aangepast aan leven op hogere frequenties. Noem het uitlijning, noem het het vormen van de kristallijne bedrading.

Ik ervaar nog een zekere beperking tussen mijn beperkte menselijk bewustzijn en de enorme grootheid en uitgestrektheid van dit alles; het oprekken van het bewustzijn vanuit de ingeprente vernauwing.

Ik kom weer terug bij de beschaving onder het Sahara zand, welke ik de oorspronkelijke aardse beschaving zou willen noemen, waarin alles nog in zijn natuurlijke staat is, in zijn natuurlijke schepping van de eerste aanvang aanwezig is. Vandaar dat mijn aandacht daar elke keer weer naartoe wordt getrokken. Alle informatie is voor ons hier bereikbaar.

Nu ben ik heel benieuwd
 
Wat is jouw grootste inzicht na het lezen dit bericht van deze doorgeving? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!
 
In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤
Bekijk ook eens onze social media

1 gedachte over “Lord Melchizedek speaks #3 – 30 mei 2022”

  1. Lieve Yvonne,
    Na alles te hebben gelezen is mijn inzicht, dat wij bijzondere lichtwezens zijn.
    Hoe mooi is het dat we allen zo verschillend zijn, toch zijn we in eenheid verbonden..
    Mogen we dat ook steeds meer gaan ervaren in stille begeerte, elkaar werkelijk te zien. Niet najagen maar er gewoon mogen zijn, in liefde tot elkaar.
    Liefs, en dank voor het delen van deze mooie afstemming.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven