Lord Melchizedek speaks #8 – 22 juni 2022

Zoals ik in mijn vorige post #7 al aangaf, was ik zo ondersteboven over hetgeen Lord Melchizedek mij voorstelde dat ik het laatste deel van zijn woorden heb verzuimd op te slaan…

“Lord Melchizedek, kunt u mij meer inzicht geven over inwijdingen, want dit aspect heb ik afgelopen week niet voldoende begrepen.”

“Kunt u meegaan in het gegeven dat zodra er weer een stukje bereik in uw bewustzijn is gekomen oftewel uw bereik zich heeft vergroot, zich heeft verruimd, de inwijding bedoeld is om een bepaalde ervarenheid – deze verruiming in uw bewustzijnsveld – in uw aandachtsveld te verankeren en niet in de hectiek van de dagelijkse gebeurtenissen weer verloren te laten gaan.

Zoals een jongen of meisje vanuit uw mens zijn gezien in de puberteit de fase van volwassenheid binnenstapt, kun je daar een inwijding aan toe-eigenen. Evenals aan de overgang van een vrouw tijdens de volwassenheid naar het stadium van wijsheid. Ze heeft een scala aan levenservaringen opgedaan in het baren van kinderen, het opvoeden van kinderen en nu is de periode van wijsheid aangebroken om deze ervaringen te gaan delen, jonge vrouwen te gaan ondersteunen. Dit kunt u eveneens inwijdingen noemen, als inwijdingen beschouwen, maar … tegelijkertijd draagt deze beschrijving ook een beperking in zich, omdat inwijdingen een veel groter bewustzijnsveld omvatten.

Het doorgronden van de ware betekenis van de boom les levens kunt u op zich ook als een inwijding beschouwen. De “Tree of Life”, de “Seed of Life”, de “Flower of Life” ga er in uw mens-zijn maar aanstaan om deze volledig te doorgronden. Het doorgronden van de Universele wetten, de Universele Levenswetten kunt u op zich ook als een inwijding beschouwen.

Een inwijding hoeft niet altijd van buitenaf naar u toe komt te komen. U wijdt zichzelf gaandeweg uw leven meerdere malen in.

Nochtans is het voor een mens op Aarde als ritueel waarden-vol, wanneer dit van buitenaf als een verankering in uw leven bevestigd / bestendigd wordt.

Ook het genezen van uw medemens, maar dan heb ik het over genezen in de ware zin des woords, kunt u als een inwijding beschouwen, zoals uw broeder Yeshua dat in zijn leven meerdere malen heeft gedaan. Genezen is niet iets wat van buitenaf plaatsvindt. Genezen vindt plaats van binnenuit waar de boodschap begrepen wordt, waar de boodschap verstaan wordt, waar een directe omslag in bewustzijn gemaakt kan worden.
Nochtans is het voor de meeste mensen / zielen heel waarden-vol om deel uit te maken van een ritueel, deel uit te maken van een inwijdingsritueel.

U kunt dit gaan toepassen. U kunt dit leven gaan geven, opdat mensen zich bewust worden van hun ware aard, van de ware aard der dingen, om mensen te bekrachtigen in hun ware essentie.”

Dan wijst Lord Melchizedek mij op een gebeurtenis die gisteren plaats vond toen ik met een buurvrouw stond te praten en mijn energie in een oogwenk compleet veranderde in de energie van het christusbewustzijn, de energie waarin het goddelijke door mij heen werkt, waarin Lord Melchizedek ontegenzeggelijk doorheen werkt, dat is de energie om mensen thuis te brengen.

Oh wat een prachtige uitnodiging. Dank u Lord Melchizedek. Hij voegt er nog aan toe; “Maak u niet kleiner dan uw broeder Yeshua. U kunt dezelfde werken verrichten en meer dan dit.”

Het niet opgeslagen deel van het gesprek: Lord Melchizedek gaat nog een stapje verder en nodigt mij uit om mensen te gaan dopen (ook inwijdingen), waarbij hij verwijst naar het feit dat Yeshua ook door Johannes de Doper is gedoopt.

Dopen??? Ik heb helemaal geen religieuze achtergrond, althans niet in dit leven. Dit is werkelijk te bizar voor woorden.
Ik ben in totale shock… kan/mag ik de diepere betekenis van de doop echt leren kennen/ervaren?

En ja… gisteren heeft op dit stuk al een eerste doorgeving plaatsgevonden.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze doorgeving? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

7 gedachten over “Lord Melchizedek speaks #8 – 22 juni 2022”

 1. Lieve Yvonne,
  Wat een prachtig bericht mocht jij ontvangen om de doop in jouw sessies te doen plaatsvinden.
  Echt een pracht ritueel kun jij daar van maken.
  En ik zie het steeds vaker voorbij komen ook in de doorgevingen van Gabriela Gaastra heb ik dat reeds gelezen. Een kennis van mij is in de Jordaan gedoopt door Gabriela en haar man.
  Dus lief mens en wijze vrouw..een prachtige aanreiken en een mooie aanvulling,
  Dank voor het delen van je mooie berichten.
  ❤️ Dineke

  1. Lieve Dineke,

   Ja het is absoluut een overweldigende aanreiking, welke ik van Lord Melchizedek mocht ontvangen. Ik mag nu samen met hem gaan ont-dekken wat de doop werkelijk inhoudt.

   Hartengroet Yvonne

 2. Lieve Yvonne,
  Prachtige opdracht, te ontdekken wat de doop werkelijk inhoudt en betekent Yvonne!
  Wat mij in dit stuk van Melchizedek raakte was! Dat wij ons tijdens ons leven, meerdere keren ons zelf inwijden. Het voelen als inwijding, dat je als kind al voor een taak wordt geplaatst. Of, ja zeggen voor een taak om te spreken voor een groep. Gezegend worden als je trouwt, het echt voelen dat! Veel inwijdingen zou je kunnen benoemen. Waar je bewust de kracht van voelt, die je drijft!
  Dank Yvonne, lieve groeten Corry

  1. Bete Monique

   Dank je wel voor deze bevestiging. Ik mocht nog een soortgelijke ontvangen. Ja mijn leven neemt weer een wending. Dank je wel.
   Hartengroet Yvonne

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven