Afstemming / woorden van Thoth

Naar aanleiding van een persoonlijke vraag geeft Thoth mij een antwoord wat voor velen geldt…

Vrouwe wees gerust. Je doet al alles wat in jouw vermogen ligt. Het vermogen is nog beperkt. Niet omdat jij het vermogen niet in je draagt, maar omdat het in de wisseling van dimensies nog niet mogelijk is om alle latente krachten aanwezig in jou en dit geldt voor vele anderen te manifesteren.

Realisatie vraagt frequentie.

Wat op de ene frequentie al een daad is die een enorme impact heeft, stelt op de andere frequentie weinig tot niets meer voor.

En ik weet velen staan te trappelen. Velen staan te trappelen om te doen waarvoor zij gekomen zijn.

Maar het is alleen vanuit rust, dat je de grootste impact, indruk op de wereld kunt hebben.

Vergeet niet dat de wereld ook jou is. Zoals je vanmorgen terecht al onderkende, is niets, ook wat in jullie ogen zo afschuwelijk lijkt, buiten jou. Niets van dit alles staat buiten jou.

In de acceptatie hiervan en in het toelaten van de emoties die hiermee gepaard gaan, wordt al enorm veel werk verzet, enorm veel werk verricht aan de hand van alles wat de wereld jullie weerspiegelt. Dit vraagt uitzuivering en uitzuivering.

Net zoals de 3e dimensie in jullie hart verankerd is, is ook de 5e dimensie dit.Misschien bevreemdt het je mij dit te horen zeggen, maar besef dat ook de 3e dimensie vanuit de harten van mensen tot stand is gekomen.Net zoals de 5e dimensie vanuit de harten van mensen tot stand zal komen.

De 5e dimensie is niet iets wat van buitenaf voor jullie wordt neergezet. De 5e dimensie is wat vanuit jullie harten wordt neergezet.

Jullie staan nu voor de keus en de immense taak welk facet ieder individueel vanuit zijn of haar eigen hart hierin wil bekrachtigen.

De 5e dimensie kent meer nog dan de 3e een enorme diversiteit. Dit klinkt misschien vreemd in jullie oren, maar dit is het niet. Hoe hoger je frequentie, hoe dichter bij de Godsbron. De bron waarin de ervaringen van alles en allen, van meerdere Universa liggen opgeslagen.

Werk alle emoties uit en ga staan waarvoor jij gekomen bent. Keer naar binnen en vraag. Stel de vraag innerlijk. Wij staan naast je. Wij staan naast je om je te helpen, zoals dit vooraf is besproken en afgesproken.

Omarm de zielen in je hart, welke nog geen stap kunnen zetten. Maar besef tegelijkertijd dat ook zij delen van jou zijn, dat ook zij delen van je eigen onvermogen vertegenwoordigen.

Niets staat buiten je. Niets!

Onderzoek dit. Onderzoek dit diepgaand.

Stel jezelf DIE vraag, elke keer weer.

Omarm je naaste die nog andere keuzes maakt. Hij of zij spiegelt je alleen maar in wie jij wenst te zijn.

En toch, en toch… jij bent het! Jij bent dat ook!

En omarm niet alleen je medemens, omarm ook alle planten, dieren, elementalen, kristallen en alles en allen wat er op jullie wereld in dit moment aanwezig is.

Omarm de vogel die je buiten hoort fluiten, de wind die de bladeren van de boom in beweging brengt.

Jij bent het. Jij bent het. Jij bent het….

Hierna krijg ik beelden te zien. Ik zie kristallen piramides in een ongekende schoonheid, in prachtige transparante kleuren. Kristalhelder met flauwe glimpen van de kleuren, zoals wij die kennen. Nog transparanter dan de kleuren van de regenboog. In een ongekend landschap. Vol verwondering kijk ik mijn ogen uit. Naar de kleuren van planten, bloemen en bomen. De intensiteit, de kracht die ze in zich dragen.
Ja, zo kan de wereld zijn. Zo moet de wereld zijn.

Dank je wel. Dank je wel. Dank je wel.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid
Yvonne- The Essence of Life –

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven