Lord Melchizedek speaks #6 – 18 juni 2022

Terug van vakantie zijn alle dagen hectisch. Het duurt even voordat ik de innerlijke rust vind om mij op Lord Melchizedek af te stemmen. Mijn vraag
aan hem luidt: “Wat maakt dat mijn aandacht elke keer zo naar de Sahara wordt getrokken?” Het is opvallend hoe ik daar in mijn gedachten elke keer weer naar toe dwaal.

Melchizdek aantwoord: “Ten eerste heeft u daar meerdere levens liggen. U heeft meegewerkt aan de opbouw van de daar verloren gegane Lichtstad, waarvan de resten onder het zand begraven liggen. Energetisch is in en boven de Sahara alle informatie nog aanwezig is U heeft de ondergang aan zien komen. U heeft het zien gebeuren. U was zeker ook als architect bij de realisatie, de vormgeving van deze stad betrokken. Een vormgeving die gekenmerkt werd door de toepassing van heilige geometrie. De symbolen staan in het zand “gegrift”.

Aan andere kant: Informatievoorziening. Vanuit de beperkingen van uw mens-zijn en misschien kan ik dat beter anders zeggen uw identificatie met uw mens-zijn, valt het u moeilijk om informatie rechtstreeks uit de kosmos op te halen, om direct uit de kosmische gegevensenergievelden te putten. Gemakkelijker voor de mens is om dit middels een – laat ik zeggen – “portaal” te doen. Iets wat diep in uw ziel gegrift staat. Destijds was op Aarde – om uw menselijke woorden te gebruiken – een hoogfrequente beschaving aanwezig. Er was geen verschil tussen hier en daar zijn. Daarom is het voor u als mens veel gemakkelijker om rechtstreeks daar te putten. Ook al vallen de kosmische gegevensenergievelden voor uw ziel binnen het bereik.

Alles is heilige geometrie. Niets kan zonder een heilige geometrische blauwdruk bestaan. Wanneer u uw gebouwen zou bouwen volgens de richtlijnen, de principes van de heilige geometrie, zouden ze niet aan verval onderhevig zijn. Dit geldt zowel voor de vormgeving als voor de toepassing van de gehanteerde materialen. Ook in uw voeding is de heilige geometrie aanwezig. Kijk naar uw groenten, kijk naar uw fruit. Alles wat de coderingen vanuit de heilige geometrie bevat, is voedzamer, is houdbaarder, is minder aan bederf onderhevig.

U kunt de heilige geometrie in uw woningen reeds toepassen. Schilderingen, symbolen op het glas van uw deuren, op uw muren, desnoods op uw plafond of ingelegd in uw vloer. U zult merken dat hierdoor de energie van uw woning wijzigt, net zoals u de energie van uw woning wijzigt door kristallen in huis te halen. De wezens welke zich in de kristallen bevinden zullen de energie in uw woning helpen zuiveren.”

“Wat kunnen wij nog meer doen om de energie in onze woningen te optimaliseren naast het aanbrengen, het toepassen van heilige geometrische vormen en symbolen en het inzetten van de kristal wezens?”

“Uw eigen energie speelt ook een rol van betekenis in de etherische atmosfeer van uw woning. U bent hierin een belangrijke factor. Wat eet u, wat drinkt u? Met welke meubels omringt u zich? Welke kleding heeft u aan uw lichaam? Alles heeft invloed, alles heeft effect op de energie welke van uw woning uitgaat. Het is de wisselwerking naar en op elkaar. Mensen hebben de neiging om zich met te veel spullen te omringen, houd het simpel, houd het eenvoudig. Het brengt rust.”

“Wilt u de mensen nog wat aanreiken?”

“Het enige wat ik op dit moment wil zeggen is: Heb geen angst. Voor alles geldt: Ken Uzelf. U verhoudt zich tot…, U kiest. Op welke manier u zich tot het wereldgebeuren wil verhouden… er is geen goed, er is geen fout. Er is slechts momentum waarin u een keuze maakt en vanuit de keuze een ervaring opdoet. Als u zich te midden van het wereld gebeuren wilt begeven dan is dat een ervaring. Als u toeschouwer naar het wereldgebeuren wil kijken, is dat een andere ervaring. Nogmaals niets is goed, niets is fout. Alles is in beweging, alles fluctueert, zoals ‘s ochtends de zon opkomt en ‘s avonds weer ondergaat; zoals ‘s avonds de maan opkomt en ‘s ochtends weer ondergaat Het is het natuurlijk verloop van de dingen. Maak het niet groter dan het is. Vanuit ervaring kiest u opnieuw. Zo zal uiteindelijk vrede ontstaan, want een mens kiest niet voor oorlog, een mens kiest niet voor ruzie en geweld. Uiteindelijk kiest elke mens voor liefde waarvan vrede deel uitmaakt!”

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze doorgeving? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

2 gedachten over “Lord Melchizedek speaks #6 – 18 juni 2022”

 1. Lieve Yvonne,
  Wat mooi dat je dit deelt met ons, het is toch eigenlijk heel persoonlijk die vragen die je stelt.
  Jammer dat ik Melchizedek alleen dmv van jou nu pas ken, wil de naam die in de bijbel voor komt. Kan mij ook geen voorstelling maken hoe jij zo met hem kan communiceren. Volgens mij is het inzicht hoe mijn weg ook is we komen elkaar af en toe in dit of in een ander tegen. Dank dat ik dit mocht lezen.

  Liefs, Corry

  1. Ja lieve Corry,

   Melchizedek wordt inderdaad in de bijbel genoemd. Wat ik bijzonder vind dat in Genesis Melchizedek als Priester van de Allerhoogste God wordt genoemd. Melchizedek vertegenwoordigt voor mij hetgeen het Christendom, de Islam etc. overstijgt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven