Pijn ervaren

Veel van de pijn die nu in onszelf aangeraakt wordt, kent ook een connectie met vorige levens, zelfs tot aan lang geleden zoals de splitsing in geslachten, de ondergang van ons moederland “Lemurië, het misbruik in de tempels, aan toe”. We hoeven niet meer te weten waar de pijn vandaan komt. Dat is een verklaring zoeken vanuit ons denken, maar het lost niets op.

We dragen allemaal diep in het geheugen van onze cellen nog steeds de pijn van al die wonden uit vele levens met ons mee. Wees blij voor jezelf als die door de ander in je “aan”geraakt worden. Veroordeel de ander er niet op, geef de ander nergens de schuld van, verwijt de ander niets, verwijt de ander nooit iets, want alles … is jouw geraaktheid.
Jouw pijn en verdriet die diep in je onderbewustzijn begraven liggen en wachten op de tijd, dat zij weer naar boven kunnen komen om te worden geheeld.

Wat wel oplost, is het volgende…

Geef je pijn en verdriet alle ruimte!
Laat je tranen zorgen voor genezing van elk onderdeel van je wezen.
Voel je verdriet en neem het via je ademhaling op in je hart.
Voel al je herinneringen en je pijn volledig, zonder ook maar iets te onderdrukken.
Zo zal je genezen, stukje bij beetje. Stapje voor stapje.
Door in de pijn te ademen zullen al je indrukken oplossen en voor altijd genezen.
Vraag je hogere zelf en de lichtwereld om je te helpen bij het naar boven brengen van alle herinneringen die je weerhouden om koers te zetten naar jouw nieuwe, schitterende werkelijkheid.
Vraag om hulp wanneer je dit belangrijke innerlijke werk verricht.
Geleidelijk zal de hardnekkige pijn oplossen en ga je je een stuk lichter voelen.

Het doorleven van de pijn zal er ook toe bijdragen dat je je meer gaat herinneren en gaat ervaren wie je werkelijk bent.
Hierdoor en alleen hierdoor zal je een enorme vooruitgang boeken bij het volledig ontwikkelen van je spirituele, emotionele en lichamelijk ontwikkeling en verjonging. Hierdoor en alleen hierdoor zal je de stap kunnen maken in de overgang van de 3e naar de 5e dimensie. Je kunt niets meenemen.. al die cel herinneringen dienen doorleefd en doorwerkt te worden.

Wees verheugd en dankbaar over degenen die het je “lastig” maken. Zij zijn zonder meer je grootste leermeesters. Zij worden / zijn in je leven geplaatst om maar één simpele reden… om al het oude zeer in jezelf zichtbaar te laten worden. Iemand moet die rol voor jou op zich nemen. Het is aan jou om dit te begrijpen en niet te belanden in verwijten, maar slechts je zeer te doorleven om los te laten.

Ga hiervoor…

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Inspiratie: Onthullingen over het nieuwe Lemurie

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven