Zie de waarheid van wie je bent…

Wanneer je werkelijk de waarheid gaat zien van wie je bent, zoals in “Ik ben jij en jij ben ik” en in “We zijn één in alles dat is”, dan komt het gegeven om de hoek kijken dat we niet langer twijfelen aan de bedoelingen van het waarom van de ontvouwing van al hetgeen er zich binnen de tijdlijn van de lagere dimensionele frequentie gebeurt.
 
Vanuit deze gedachtegang kun je de spirit in iedereen – die oren heeft om te horen en ogen om te zien – uitnodigen om te zien wat een immens geschenk er aan de mensheid wordt gegeven in het vrijgeven van de structuren van de ons zo bekende wereld, zodat iedereen zich de waarheid mag herinneren van wie ze zijn.
 
Heb je er ooit zo naar gekeken, welke een wonderschone gelegenheid dit is? Kun je beseffen dat ons bewustzijn vele malen meer volgroeid is dan voor de val van Lemuria en Atlantis. Want ja we keren terug naar het bewustzijn uit de tijd van de oude Mysterie Scholen en toch zal het anders, nieuw zijn. Meer “verankerd” (Lord Melchizedek) in onszelf door al die ervaringen die we in de afgelopen duizenden jaren in deze lagere dimensionale frequentie met elkaar hebben opgedaan.
 
Waar we hebben geoordeeld of nog oordelen, vragen we om vergiffenis.
 
We laten onszelf en alle anderen vrij om de rol te spelen die wij en zij kwamen spelen en we staan achter alle spirits van dat wat zich nog in de menselijke structuren van de wereld bevindt. Besef dat alle puzzelstukjes nodig waren.
 
Sta op. Herinner je wie je bent.
 
Moge de stem van één nu luid in ieder mens op aarde spreken.
Mogen wij/zij getuige zijn van de oorzaak en het gevolg van onze/hun woorden en daden, zodat we/ze mogen zien wat we/ze aan het creëren zijn.
Moge we de gehechtheid aan de vorm van de wereld die we hebben gekend, loslaten.
Moge we deze ontvouwing toelaten, want alles is in perfectie.
 
Laten we de wezens die zich buiten deze wereld bevinden, uitnodigen om te helpen in overeenstemming met het goddelijke plan en in overeenstemming met “uw wil geschiede”.
Laten we alle hulp vanuit het oneindige rijk van één aanroepen.

Wij kennen geen angst. Moge dat bewustzijn van weten, geen angst, in de mensheid opkomen.
 
Laten we dankbaar zijn dat we getuige mogen zijn van deze enorme ontplooiing van bewustzijn.
Laten we onze harten, gedachten en ogen gericht houden op het koninkrijk dat hier en nu aan en voor ons beschikbaar is, voor al onze behoeften.
Laten we dankbaar zijn dat we boven alle onrust zullen worden uitgetild.
Laten we aan Bron vragen ons te leren wie we zijn en ons de grotere werken binnen de kunst van het scheppen te onthullen.
Laten we een baken van licht zijn in een stormachtige wereld.
Laten we ons openen en ontvangen en onze spirit toelaten, dat wat we voor eeuwig zijn naar voren te halen, naar binnen te halen en het ons zo bekende bestaan te veranderen, voor de absolute realisatie van wie wij zijn.
Laten we ons lichaam – het vlees en de botten – overgeven aan dat wat ons heeft geschapen.
Laten we danken voor de vrede die het begrip te boven gaat, voor de vreugde van het weten dat we vrij zijn.
Laten we onze harten en onze spirits openen om te ontvangen wat de innerlijke spirit weet dat we kunnen ontvangen.
Laten we degenen die lijden zullen ervaren toestaan om zonder oordeel het pad van hun keuze te bewandelen, om het grotere geschenk van binnen te realiseren in het verbrijzelen van hun gehechtheden aan vorm en gedachten van angst.
Laten we de spirit van alles wat één is vragen om onze mind en alle energieën in onze vorm te verlichten, zodat onze heiligheid voor al het oude nu van ons weggaat.
 
Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!
 
In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven