Hands off, het is een geschenk

Wanneer we ons bewust worden van wie we zijn, zullen we terwijl we in dat bewustzijn verblijven, een trillingsveld in/naar de lagere wereld (laat ik het voor de duidelijkheid even zo noemen) versterken.

Wat er gebeurt is dat we hierdoor de hogere lichtfrequenties naar de aarde trekken en dat is de reden waarom er op dit moment zoveel vernietiging op aarde plaatsvindt en waarom alles zo snel gaat. Deze frequenties omvatten de ervaring van de lagere wereld en hiermee zijn wij magnetische contactpunten, expanders geworden.

Anders gezegd: aangezien we op aarde zijn, maar niet van de aarde, breiden we door onze aanwezigheid hier de frequentie van het oneindige lichtrijk uit naar de mensheid. Dit zal dus betekenen dat alle lelijkheid die nog in de mensheid aanwezig is, naar boven zal komen om gezien te worden. Dit betekent echter niet dat we hierop nog moeten reageren.

Kijk ernaar, realiseer je de impact die je hebt op de mensheid in het collectief, en besef dat je grote verschuivingen aan het maken bent. Natuurlijk kan het ook zaken aan het licht brengen waarvoor je zou willen bidden om het te stoppen. En dan wordt er vanaf de andere kant duidelijk gezegd: “Nee, nee, nee, het moet zichzelf uitspelen. We zijn nog niet bij het laatste doek”.

Dus begrijp dat je helpt op een manier die je mind niet kan bevatten, die de mens niet kan begrijpen, maar dat wat je bent, weet eeuwig wat je doet, en dus is er de aanmoediging om naar binnen te gaan en te vragen en onderzoeken wie je bent.

En terwijl we ons nog een tijdje langer bewust blijven van ons fysieke lichaam en de dichtheid door ons fysieke lichaam voelen, zal onze spirit het licht dat we zijn uitbreiden en uitbreiden naar die dualistische ervaring die allemaal deel uitmaakt van deze collectieve bewustzijnservaring.

Dus het is als het ware alsof we de pan op het vuur opwarmen. Wij zijn de hitte die vanuit onze betrokkenheid slechts geleid worden om dit te doen. Dit betekent echter niet dat we het conflict dienen aan te gaan. Kijk daarom naar de dingen die nu gebeuren vanuit de gedachte: “Nou, dit is fascinerend”.

Het is momenteel een ingewikkelde wereld. De vervormingen komen nu allemaal naar boven, waarbij de energieën een vorm van “waanzin” in de mensheid zullen voortbrengen, een vorm van mentale chaos. Wees daarom ook niet bevreemd, als je niet lijkt door te dringen tot degenen die in die chaos opgesloten zitten. Zij kunnen de vervormingen (nog) niet zien.

Voor mijzelf ben ik tot het besef gekomen dat het echt hands-off is van die ervaring, wat ook betekent dat het hands-off is om te proberen iets te stoppen dat moet gebeuren, omdat het in feite een geschenk is.

Nu ben ik heel benieuwd
 
Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!
 
In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤
 
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven