Er zal een dag komen…

Er zal een dag komen….
Er zal een dag komen dat je niet langer bang bent.
Er zal een dag komen dat je beseft dat je wel op de aarde, maar niet van de aarde bent.
 
Je zult niet langer op een aarde wonen die bezaaid is met onderdrukking, geweld, angst en alle andere dingen die zich momenteel ontvouwen. Het zal niet langer in je ervaring zijn en door deze gedachten in je bewustzijn vast te houden, geeft/brengt het je de troost te weten dat je niet langer door de moeilijkste dingen zal gaan.
 
Je bent thuis gekomen en je huis, de hele omgeving, alles waarin je nu bent, zal dan kunnen worden vertaald in jouw koninkrijk. Het ziet er in eerste instantie hetzelfde uit, maar wanneer je je realiseert dat je niet langer in een wereld van angst bent, zal vanaf die plek het vermogen beginnen om te creëren. Je zal een glas melk inschenken en het zichzelf aanvullen.
 
Deze dingen en meer zijn/komen beschikbaar voor alle bewoners van het innerlijk koninkrijk.
 
Dan hoef je je ook niet langer zorgen meer te maken wat de wereld die je hebt gekend je bood op het gebied van veiligheid, want nu weet je dat aan al je behoeften zal worden voldaan door het weten wie je in waarheid ben. En dat is een enorme verschuiving voor de egoïstische geest. Dat is een grote verschuiving om te begrijpen.
 
Je zult ook niet langer meer worden gezien. Je zult hen misschien nog een tijdje zien, maar uiteindelijk zullen zij ons niet meer kunnen zien en wij hen ook niet meer. Er is geen angst meer.
 
Dus daarin zitten we….
 
Nu ben ik heel benieuwd
 
Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!
 
In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤
 
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven