5 manieren om je intuïtie te volgen…

Met het stijgen van je frequentie zullen je innerlijke stem danwel intuïtie tezamen met synchroniciteit een leidende rol in je leven gaan spelen…

Ieder mens beschikt over een ingebouwde spirituele begaafdheid: namelijk onze intuïtie. Met een beetje oefening kunnen we de verbinding met onze intuïtie versterken en er werkelijk op gaan vertrouwen.

Als je probeert een ander en uiteraard beter leven voor jezelf te creëren, is je intuïtie de beste bron om je voor leiding tot te wenden. Je intuïtie beschikt namelijk altijd over het juiste antwoord en als je ernaar luistert, word je geleid in die richting die je nodig hebt om je dromen te manifesteren.

Je kunt op verschillende manieren met je intuïtie te communiceren. Als je geïnteresseerd bent om het contact met je intuïtie te verbeteren, dan nodig ik je uit een paar verschillende technieken uit te proberen om degene te vinden die het meest met jou resoneert.

1. Vraag het aan je lichaam: Als je niet zeker weet welke kant je in het leven op moet, vraag het dan aan je lichaam!

Je hebt bijv. een baan aangeboden gekregen, maar je weet niet zeker of je die wel moet aannemen, ga dan zitten en sluit je ogen. Haal een paar keer diep adem en wacht tot je tot rust gekomen bent.
Vraag vervolgens heel bewust aan je lichaam of je de baan moet aannemen en stel je dan voor dat je de baan accepteert. Met je ogen nog steeds gesloten, scan je je lichaam en bent alert hoe het voelt.

Je intuïtie zal bepaalde sensaties in je lichaam veroorzaken. Een “ja!” antwoord zal letterlijk goed voelen: je krijgt kippenvel of je voelt opwinding in je hart. Een “nee!” antwoord zal minder prettig aanvoelen: je eervaart leegte of een knoop in je maag.

2. Zie de tekens: Een ander ding dat je kunt doen, is alert zijn op de signalen.

Als je bijvoorbeeld midden in een gesprek met een vriend zit en er spanning begint te ontstaan, kijk dan om je heen. Misschien valt je oog op de titel van een boek of je merkt buiten een stopbord op. Je zou dit kunnen interpreteren als de manier waarop je intuïtie je aanmoedigt om het gesprek te stoppen of om voorzichtig te zijn.

Er zijn geen ongelukken, dus tekens worden niet voor niets in je gezichtsveld geplaatst. Vertrouw erop dat in de tijden dat je echt leiding nodig hebt, de tekenen en signalen waar je aandacht naar toe wordt getrokken, er zijn om je aanwijzingen, waarschuwingen of ondersteuning te geven.

3. Kies je gelukstekens: Een andere vergelijkbare manier om met je intuïtie te communiceren, is door je gelukstekens te herkennen.

Misschien houd je wel van een klavertje vier, vlinders of een bepaald automerk. Sluit je ogen en vraag je intuïtie om je de door jou gekozen gelukstekens te laten zien als je op de goede weg bent.

Telkens wanneer je deze gelukstekens ziet (of hoort), weet je nu dat je een positieve bekrachtiging ontvangt van je intuïtie. Gelukstekens zijn als kleine “knipogen” van het Universum die je laten weten dat je goede keuzes maakt.

4. Vraag en laat los: als je een antwoord nodig hebt op een vraag die wat ingewikkelder is dan een simpel “ja of nee”, vraag dan gewoon je intuïtie om het antwoord!

Ga zitten, sluit je ogen en denk minstens een minuut aandachtig na over je vraag. Laat het dan los! Ga verder met iets anders. Vertrouw erop dat je intuïtie je een antwoord zal geven.

Misschien krijg je een geweldig idee terwijl je aan het rijden bent of onder de douche staat of in het midden van een gesprek. Dit idee zal letterlijk uit het niets in je hoofd opduiken.

5. Slaap er een nachtje over: dromen zijn een fantastisch middel om met je intuïtie te communiceren.

De beste manier om deze strategie ten uitvoer te brengen is vlak voordat je naar bed gaat. Terwijl je je ogen sluit en in slaap valt, denk even aandachtig na over de vraag die je voor je intuïtie hebt.

Misschien krijg je je antwoord midden in een droom en onthoud je het als je wakker wordt. Het is ook heel goed mogelijk dat je je dromen helemaal niet meer herinnert, maar dat je de volgende ochtend gewoon weet wat je moet doen.

Het is altijd een goed idee om er een nachtje over te slapen als je voor grote beslissingen staat. In je droom-staat ben je sterk verbonden met je intuïtie.

~♥♥♥~

Elk van deze manieren is gemakkelijk uit te voeren en kan heel leuk zijn! Na verloop van tijd kun je een voortreffelijke verbinding met je intuïtie ontwikkelen. Je zult merken dat je, in plaats van geobsedeerd te zijn door je vragen en dilemma’s, meer in de stroom terechtkomt van het snel en gemakkelijk vragen om en krijgen van leiding.

Tot slot, wanneer je de antwoorden krijgt die je nodig hebt of een verbinding voelt met je intuïtie, neem dan ook even de tijd om je dankbaarheid te uiten voor de leiding die je ontvangen hebt. Hoe meer je de hulp waardeert die je intuïtie je heeft gegeven, hoe gemakkelijker je in de toekomst de hulp zult krijgen die je wilt. Het universum zal een dankbaar hart altijd belonen.

En nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤

Bekijk ook eens onze social media

1 gedachte over “5 manieren om je intuïtie te volgen…”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven