Hoe los je blokkades op…

Heb je blokkades met betrekking tot overvloed of valt je weinig geluk ten deel in je succes of relaties? Is er een tendens tot een bepaalde ziekte in je familie? Zijn er patronen die je wilt doorbreken? Of dit nu jouw uitdagingen zijn of dat je ze vanuit de familielijn of voorouders hebt geërfd… de spirituele wetten zijn nog steeds van toepassing.

Je bent je inmiddels bewust dat elke gedachte die je hebt of elk woord dat je uitspreekt, niet alleen invloed heeft op je energievelden, maar volgens de Wet van de Aantrekking tegelijkertijd de nodige levensomstandigheden – karma – aantrekt. Dus houd je gedachten, woorden en daden nauwlettend in de gaten. Je hebt de macht om deze te veranderen als ze je niet brengen wat je wilt.

Vergeving is de sleutel. Wanneer iemand je pijn doet, bedriegt, in de steek laat, verwondt of iets onvergeeflijks doet (let op dit woord), raakt – tenzij je een heilige bent – je ego erbij betrokken.
De meesten van ons denken niet gelijk: “Oh, dank je wel, je bent in mijn leven gestapt om mij de kans te geven om de Wet van Genade en de Wet van Eenheid te beoefenen!” We hebben gewoon te maken met een sterke emotionele reactie.

De Wet van Genade gaat over het geven van onvoorwaardelijke liefde en deze is het gouden oplosmiddel dat alle vieze plakkerige lijm oplost die ons vasthoudt.

De Wet van Eenheid laat ons beseffen dat we allemaal Een zijn. Er is geen scheiding. De ander die mij pijn doet, ben ik die mezelf pijn doet.

Hier is een voorbeeld. Jij en je zakenpartner hebben lang en hard gewerkt om een bedrijf op te bouwen. Eindelijk bloeit het. Op een dag kom je op je werk en ontdekt dat je zakenpartner met de boeken heeft geknoeid, de bankrekeningen heeft leeggehaald en er met je vrouw vandoor is gegaan.

Natuurlijk zul je dan op een driedimensionaal niveau razen, tieren en wraak zweren. Maar als je klaar wilt zijn voor het nieuwe Gouden Tijdperk, ga je na je tirade en woede met de Wet van Genade aan de slag. Je zucht eens diep en laat het geld, de zaak en je vrouw los. Je vergeeft! Je zegent ze en ziet ze gelukkig en succesvol.

En dan … brengt het Universum je iets veel beters. Dat doet het echt! En er is geen karma meer, want alles is opgelost in Genade.

En nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven