Absolute vervulling

Alle berichten die ik plaats, zijn gebaseerd op het besef dat wat je spiritueel ook tracht te bereiken, het simpelweg een natuurlijk proces is, wat met gemak mogelijk is, dus zonder werken, worstelen, inspanning, forceren, dwingen, etc.
Het gaat erom dat het geen werken wordt, want zodra je naar iets toe werkt, creëer je de illusie dat je iets tracht te bereiken, een verre, verre, realiteit. Als een hamster in een rad…

De fundamentele kern is om de Absolute Vervulling van elk doel, verlangen, toekomstige mogelijkheid te voelen, te zijn en om te Ontspannen in het Weten dat voor Alles wordt gezorgd, dat in Alles Is voorzien (niet te verwarren met het ontkennen van de fysieke realiteit en niets doen). Gewoon Weten dat alles er al is.

Alles waar ik over schrijf, zijn slechts verschillende uitdrukkingen van exact hetzelfde concept keer op keer toegepast op heel veel verschillende onderwerpen. Mijn teksten zijn bedoeld om te ontspannen, om verder te gaan, dan te blijven hangen in zorgen, angst, depressie, beperkingen, verveling, etc.; om je te realiseren met hoeveel Eenvoud jij jouw hele leven kunt omkeren.

Daarom is het zaak om niet tegen van alles te strijden en de dingen gecompliceerd te maken. Het gaat erom toe te staan dat alles vanuit zichzelf te stroomt, Wetende dat dit een heel natuurlijk proces is, wat in feite al buiten de lineaire tijd is voltooid.

Het gaat om het Ontspannen, het loslaten van mentale spanning, een eind maken aan alle strijd. Realiseren en Weten dat de Schepping rond en door jouw Bewustzijn in beweging is (niet jij die door de Creatie heen probeert te bewegen).

De Aarde is een planetair kosmisch theater. Alles is een daad van bewustzijn. Wat jij ook speelt, is wat jij wordt. Waar je ook maar van uit gaat, is wat naar je toe komt, dus wordt jouw werkelijkheid.
Waarom dan niet Absoluut Gemak & Dankbaarheid veronderstellen?

Sta jezelf toe om aan je gedachten voorbij te gaan, om in je eigen Weten te voelen. Voelen … in de Absolute Vervulling. Het heeft geen gedachten of mentale focus nodig.

Sta toe … en wees en leef dat wat je bent.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

 

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven