Creëer het leven wat je wenst – Jij bent de Schepper

De meeste mensen worstelen enorm, voeren een heftige strijd, met de omstandigheden waarin ze verkeren. De strijd die ze voeren is een vergeefse strijd, want het maakt de omstandigheden zeker niet minder, zeker niet kleiner. Eerder worden deze omstandigheden door alle aandacht die ze krijgen, er alleen maar door verergerd. Vechten tegen van alles en nog wat hebben we intussen allemaal wel geleerd. Feitelijk doen we dit ons hele leven al.
Dat we ons mogen aanwennen en leren ervaren dat het ook anders kan, is nieuw en veelal nog onbekend terrein. Maar zeker geen reden om het niet te gaan uitproberen, om jezelf er in te gaan oefenen.
En weet alvast een ding, ook ik word nog steeds uitgedaagd om rotsvast te vertrouwen …

CREËER HET LEVEN WAT JE WENST – JIJ BENT DE SCHEPPER

Als je je depressief of angstig voelt en het gevoel hebt dat je onvervulde ruimtes binnen in jezelf meedraagt, dan komt dit meestal omdat je onrealistische verlangens hebt.
Dit soort momenten stellen je in staat om je meer bewust te worden van wat je werkelijk verlangt en het creëert een woede die zich meestal op het onvervuld zijn van die verlangens richt.
Het is echter ook mogelijk om die woede op een andere manier te kanaliseren.

Het betekent eenvoudigweg dat je je bewust wordt van die verlangens, nagaat hoe het voor jou zou zijn als ze al vervuld waren om vervolgens je woede in deze verlangens te kanaliseren.
In de wetenschap dat alles er al is, vervuld en gerealiseerd; vanwege het feit dat je tijdloos bent, dat je zelf de Schepper bent en daarom dus je toekomst kunt kiezen.
Zodra je je woede daadwerkelijk op die manier kanaliseert, dan beweeg je je naar het uitstralingsgebied van je bewustzijn wat energieën en ervaringen aantrekt.

Wanneer je een realiteit in de toekomst plaatst en in de illusie verkeert dat je je er naar toe beweegt, dat je ernaar toe op weg bent, raakt die realiteit naarmate je reis vordert steeds verder van je vandaan.
Wanneer je je realiseert en zonder voorbehoud aanneemt dat deze realiteit al hier en nu vervuld is, richt je de energieën en in deze staat van bevestiging kan een dergelijk proces alleen maar versnellen. De energieën lijnen zich opnieuw uit om jou deze mooie werkelijkheid, waarin alleen absolute vervulling bestaat, te presenteren.

Wanneer je weet, wanneer je ervan bewust bent, dat al je keuzes – over hoe je je leven eruit wil laten zien – al zonder enige twijfel zijn toegekend, kun je voor altijd gaan staan in het Weten van jouw Absolute Vervulling, in het Vertrouwen dat jouw Perfecte Realiteit al vanuit jouw Bewustzijn in de Potentiële Werkelijkheid van Absolute Vervulling gecreëerd is.

Je hoeft nooit meer om iets te vragen, omdat je al weet dat het er al is. Zodra je voelt en weet dat jouw realiteit zo werkt, is dit de manier waarop het altijd zo voor je zal zijn.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven