Een Nieuwe Aarde

Ook aan mij heeft de afgelopen periode stevig geschud. Zodra de boel op slot ging, werd ik geconfronteerd met de uitrol van een stevig agenda over de mensheid, waar ik jaren geleden al notie van genomen had.
De dreiging van een verplichte vaccinatie inclusief microchip en de economische en andere gevolgen voor de mensheid kwamen nu wel heel dichtbij.
Voor mij ogen zag ik een tweesprong, alleen de afslag lag nog in het ongewisse.

Ik dook weer in de wereld die velen die van de complottheorieën noemen en anderen die van de waarheidszoekers. Het ene bericht was nog niet verschenen of het andere was alweer in aantocht.

Zoals gezegd… het schudde ook aan mij. En elke keer als ik weer door iets geraakt werd, mocht ik – zoals ik jou dit ook telkens voorhoudt weer door een emotielaag heen. Soms nam dit weinig tijd in beslag, een andere keer duurde het wat langer. In ieder geval speelde zich in mij, terwijl ik trouw mijn dagelijkse berichten op facebook plaatste, (ook) het nodige af.

Dit begon te verschuiven toen ik afgelopen maandag een Akasha-reading van een collega cadeau kreeg in verband met mijn hulp destijds “rondom” de reis naar Egypte. Tijdens de reading kreeg ik “ze” op een liefdevolle manier “om de oren”. Het klopte dat ik te weinig tijd voor innerlijke afstemming uittrok en Thoth die zich voorafgaande aan de reis al zo vaak bij mij gemeld had, wachtte intussen totdat ik mij weer zou melden.

Diezelfde avond heb ik mij nog met hem verbonden en daar was het bijzondere ritueel met die prachtige beker vol elixer, waarvan inmiddels door velen is gedronken (zie: The Essence of Life groep).
De avond erna volgde een nieuwe afstemming met hem over 4 en 5 mei. Woorden waarin velen zich herkenden.

En tegelijkertijd werd ik wel zo enorm opgetild, dat ik mij realiseerde dat ik door al dit gedoe mijzelf wel een beetje was kwijt geraakt. Daarbovenop kwam nog dat voor mij zo prachtige bericht van Gerrit Gielen langs, waarvan ik een deel van zijn woorden hier nogmaals aanhaal, omdat ze zo veelomvattend zijn…

“Echter als je de oorzaken van problemen, hoe grootschalig die ook lijken te zijn, buiten jezelf legt ontken je de innerlijke eenheid van de werkelijkheid. Als alles één is ben jij ook medeschepper van deze werkelijkheid. Op het diepste niveau in jezelf heb je deze werkelijkheid zelfs volledig geschapen. Ik heb deze crisis gecreëerd, omdat…. “

De muntjes vielen. Het pad van de “massamedia” volgen is niet mijn pad! Het pad van de “waarheidszoekers” volgen is niet mijn pad!
Mijn pad is de zoektocht naar de “Blauwdruk van de Nieuwe Aarde” en mensen voorbij aan hun angst te stimuleren om zelf ook op zoek te gaan. Wetende dat we alleen hiermee het Nieuwe Gouden Tijdperk kunnen vormgeven. Is dit het Middenpad of het Derde Pad, wie het weet mag het zeggen.

Door mijn nadrukkelijk keuze merk ik nu al dat mijn frequentie door de dag heen hoger blijft en zelfs op momenten is toegenomen. Ik besef dat dit voor mij de enig juiste keuze is zonder…. en dit wil ik nadrukkelijk stellen… iets af te doen aan de keuzes van anderen die voor demonstraties of rechtszaken kiezen. Deze keuze brengt mij in ieder geval de innerlijke rust om beschouwend naar dit hele spektakel van uiteenvallen te kunnen kijken.

Afstemming / Woorden van Thoth…
De illusie waarin we leven.

“Jullie kennen alles een te grote werkelijkheidswaarde toe. Extreem gezegd volgt een deel van de mensheid de massamedia en een ander deel de alternatieve media. Beide groepen volgen hetgeen bij hun individuele bewustzijn past. Hierdoor gaan mensen tegenover elkaar staan en kennen ze hetgeen ze waarnemen en lezen een enorm waarheidsgehalte toe.

Beide groepen mensen beseffen noch onderkennen in hun standpunten het illusionaire gehalte van hun beleving. Hun eigen creatie.

Maar er is nog een factor… geen van beide aspecten hebben een bestaansrecht in de nieuwe wereld.
De blauwdruk van de nieuwe aarde bevindt zich nog nauwelijks in uiterlijke vormen, hoewel de mogelijkheden om deze te creëren in ruime mate aanwezig zijn.

Teveel willen jullie nog oude wijn in nieuwe zakken gieten. Zo wordt al gesproken over nieuwe leiders, maar leven in een 5e of 7e dimensionale werkelijkheid vraagt en behoeft geen leiders. Wel gemeenschapszin, zelfbesturende gemeenschappen, welke deel uitmaken van en opgaan in een natuurlijke omgeving.

Jullie menen nog steeds te weten hoe en onder welke voorwaarden het nieuwe tijdperk tot stand dient te komen. Daarom is er ook nog zoveel verzet tegen de gebeurtenissen die gaande zijn. Zet een stap terug en wordt de toeschouwer. Het zal je meer rust brengen en de mogelijkheid om in je diepste wezen op zoek te gaan naar hetgeen jij bedoeld hebt / bent hier te gaan doen.
Verleg je blik van buiten naar binnen en hervind je innerlijke rust. Van daaruit kun je en zul je voor velen een lichtbaken zijn.

Wanneer steeds meer mensen hun innerlijke rust hervinden en langs innerlijke weg de blauwdruk van de nieuwe aarde in een realiteit gieten, hoe gemakkelijker anderen hierop kunnen aanhaken.

Jullie kunnen op dit moment noch op het een noch op het andere teruggrijpen. En hiermede zijn jullie in een niemandsland zonder houvasten beland. Hierop is maar één antwoord mogelijk Zoek binnen, zoek het anker in jezelf.

Heb vertrouwen in deze nieuwe richting. De nieuwe aarde kan alleen vanuit het hart ontstaan.

Leid anderen door een voorbeeld te zijn.
Leid anderen door een licht te zijn.
Leid anderen door hun angst te temperen.

De enig juiste houding is vanuit een vol-ledig thuis zijn bij jezelf.

Een bekende van jou heeft het al eens tegen je gezegd. Jij hoeft niet zo heel veel te doen. Alleen de sacred space te creeren, te bewaken en vast te houden. En mensen aanwezig te laten zijn binnen die heilige ruimte. En van daaruit ontstaat de rust en nieuwe ideeën.

Op het moment dat dit gezegd wordt, wordt er enorm aan mijn hoofd gewerkt. Ik zie een sterrenstelsel in mijn hoofd verschijnen.
Vervolgens ontstaat er een beeld waarin groepen mensen in de natuur bij elkaar komen. Als een soort denktank, waarin creativiteit tot wasdom kan komen. Ik voel echt dat we geroepen worden om fysiek bij elkaar te gaan komen. “Juli?”

Zie wat dit alles jullie gebracht heeft. Haal de positiviteit eruit, de mogelijkheid tot bezinning, rust, mensen zijn anders tegen het leven aan gaan kijken. De natuur die zich herstelt. Beoordeel niet elke ontwikkeling eenzijdig of op haar in jullie ogen “negatieve” aspect. Er gaat geen ziel over zonder haar persoonlijke instemming.

Wederom krijg ik een beeld te zien van de nieuwe aarde. Ik zie vreugde, uitbundigheid, spelende kinderen, gemeenschappen. Een veel simpeler leven. Mensen zijn gelukkig. Mensen hebben hun eigen verantwoordelijkheid terug en geven dit in een gemeenschappelijk besef vorm.

Dank aan Thoth…

Mijn weg, mijn pad ….

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven