Een oproep…

In de derde dimensie speelt iedereen zijn rol.

We zijn allemaal onmisbaar: de “goeden” dienen om de wateren rond de “achterblijvers” te beroeren en ze op te tillen met die grote kracht van onvoorwaardelijke liefde die het genezingsproces in gang zet, versnelt en de energieën levert die hen zullen helpen transformeren en zichzelf te realiseren.

Hetzelfde geldt voor de “slechteriken” in het leven van de oprechten of de onwetenden.

Groei is individueel, dit is het uiteindelijke doel van de mensheid. Het is ook waar dat de meeste mensen niet beseffen dat het iets is waar ze voor gekozen hebben, gekozen om terug te keren naar dit aardse bestaan om zo een evolutionaire sprong te maken.
Het is een zielscontract, een programma dat mede gebaseerd is op vergeving.

De energieën die nu in versneld tempo steeds verder omhoogschieten, zijn er om ons eraan te herinneren dat iedereen buiten jou een weerspiegeling van jou is en dat er iets te winnen valt uit je ervaringen met de ander.

Je hoeft niemand te veranderen of iemand uit je leven te verwijderen om gelukkig te leven. Je dient jezelf af te vragen hoe je kunt houden van dat aspect van jezelf dat de ander ten goede en ten slechte vertegenwoordigt.

Op deze manier kunnen we een verenigd collectief van hogere zelven worden. Op deze manier profiteren we van alle miljarden andere mensen die om ons heen zijn, die ons opwinden, op onze knoppen drukken en ons laten geloven in de verhalen die ons choqueren.

We moet meer doen dan alleen maar samenleven met de mensen om ons heen die we slechts tolereren. We moeten hen als onszelf zien, misschien niet de jij in dit leven, maar de jij ergens in een van je vele incarnaties.

Dus als iemand je triggert, heb je een onopgelost trauma dat ze je helpen oplossen.

Leer dus van alles wat er op je pad komt te houden, zodat je er niet tevergeefs bij betrokken raakt.

En zelfs als je andere mensen hoort zeggen: “Deze mensen hier moeten vertrekken of ze moeten geëlimineerd of gevangengezet worden”, schenk dan geen aandacht aan hen en hun retoriek. Degenen die leven om kwaad te doen, hebben al schuldig gepleit, omdat ze niet aan hun daden kunnen ontsnappen. Ook zij zullen uiteindelijk de kans krijgen om van hun fouten te leren en vervolgens Bron te bereiken.

Bron wacht na een materiële ervaring op hereniging met AL haar kinderen…

Iedereen die zich bezighoudt met gedachten, woorden en daden die deze energieën niet kunnen bijhouden, zal het heel moeilijk krijgen. En dus hoef je niet te wachten tot ze zijn gearresteerd en gevangengezet, ontmaskerd voor wie ze werkelijk zijn, en dus hoef je je niet langer te laten beroeren door het bestaan ​​van duistere gedachten, duistere woorden en duistere daden.

Als je niet kunt toegeven dat er ook duisternis in jou is, dan laat je iets liggen. Als je niet kunt toegeven dat er nog een sprankje duisternis ook in jou bestaat, kun je deze niet accepteren en overwinnen. En zal je blijven zoeken naar de “slechteriken” die er zijn. Iemand als dom bestempelen weerspiegelt slechts dat sprankje domheid in onszelf.

Vergeet nooit dat we in het spel van illusie allemaal onze rollen spelen. Alles is slechts waar zolang jij er nog waarde en waarheid aan hecht.

Bron weet wat werkt. Bron weet wat je naar een vijfdimensionaal frequentiebereik en hoger zal brengen. Bron weet dat je de taak aankunt om alles en iedereen onvoorwaardelijk lief te hebben en het onvergeeflijke te vergeven.

Je kunt en zult je met je eigen hogere zelf samenvallen en elk lid van het menselijke collectief zien als een kostbaar aspect van Bron die hun rol perfect speelt. Struikel niet over zo’n kleine hindernis en zie geen slapers, schapen, wappies en … enfin vul het zelf maar in.
Doe jezelf niet tekort.

En nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤

Bekijk ook eens onze social media

1 gedachte over “Een oproep…”

  1. “Bron weet dat je de taak aankunt om alles en iedereen onvoorwaardelijk lief te hebben en het onvergeeflijke te vergeven.”

    Wat een mooie gedachte is dat!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven