Een overpeinzing…

De vrije wil bestaat alleen in de derde en vierde dimensie, waarin er nog steeds een perceptie is die los staat van de werkelijkheid. Je bevindt je in de dualiteit en moet constant kiezen om te groeien en te evolueren.

Vanaf de vijfde dimensie houdt de vrije wil op te bestaan, wanneer de mens zich zijn eigen vermogens weer toe-eigent en zich zijn missie herinnert.

Dit is volledig in overeenstemming met het Goddelijke Plan.

Het is dan niet langer nodig om te kiezen, omdat de synchroniciteit van gebeurtenissen volledig in overeenstemming is met je gevoelens. Alles gebeurt spontaan, zonder enige noodzaak om in te grijpen met de mind, zonder enige tussenkomst van de mind, die nog via de persoonlijkheid wil controleren.

De persoonlijkheid houdt op te bestaan ​​en er valt geen keuze meer te maken. Er is alleen maar onvoorwaardelijk loslaten en daardoor rest slechts de flow, het in alle rust en sereniteit verder gaan.

De buitenwereld is de manifestatie van het hogere zelf. De werkelijkheid wordt gecreëerd door vereniging met de schepping.

Er is niet langer het concept van een individuele persoon, maar van een ziel die deel uitmaakt van het geheel.
En het geheel beweegt zich in deze richting. Samen.

Het concept van goed of fout bestaat niet meer, alles krijgt gewoon vorm.

Het Goddelijk Plan wordt ontegenzeggelijk ingevuld, vervuld, omdat het niet langer gehinderd wordt door het ego en de rationele logica.

Niets wordt meer gedefinieerd als een obstakel, een vergissing of een fout, maar het gewoon de implementatie, de uitvoering van dat wat IS.
Wiens doel de Evolutie en Realisatie van Leven is, in de Materie en in alle Vormen.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven