Het ontmoeten van mensen met dezelfde trillingsfrequentie

Het is lastig om bij een ontmoeting te “bepalen” of het om iemand met dezelfde of een vergelijkbare trillingsfrequentie gaat. Je kunt ontdekken dat je het spirituele, het groeien en leren aan het leven, je kunt zelfs beiden healer zijn, gemeenschappelijk hebt, maar dit wil nog niet zeggen dat je er daarmee bent…

Een tijdje geleden mocht ik met behulp van mijn gidsen het volgende waarnemen…
Twee zielen afkomstig uit hetzelfde collectief, met als ziel een absolute gelijkwaardigheid, een overeenkomstige én een gemeenschappelijk taak hier op Aarde die als vlinders in de vorm van lichtvonken om elkaar heen dartelden, zoals je dat vlinders kunt zien doen.

Tegelijkertijd mens zijn met andere achtergronden, andere levensomstandigheden, andere levenservaringen, andere – al of niet beperkende – overtuigingen, die de stuwing van de ziel op zijn minst lastig maken, wellicht welhaast onmogelijk.

Dit beeld heeft mij doen beseffen dat er in elke zielsverbinding geen twee, maar vier componenten aanwezig zijn, namelijk twee zielen en twee persoonlijkheden. Ziel en persoon hoeven niet altijd op elkaar aan te sluiten, met name waar zielenstuwing niet of nog niet “gehoord” wordt en dan heb ik het nog niet over dat aan deze stuwing onvoorwaardelijk gehoor wordt gegeven.

Sinds ik dit beeld heb mogen zien, neem ik ook bij anderen waar, dat er weliswaar een zielenstuwing is, maar dat in een cirkel om deze stuwing heen door de mens zelf – zelfs de persoon die deze stuwing onderkent – allerhande mitsen en maren worden neer gezet die van de stuwing afhouden of deze op zijn minst doen vertragen.

Waarom ik deze woorden hier deel… omdat het in mijn ogen uitermate lastig is om te bepalen of een ontmoeting een ontmoeting op dezelfde trillingsfrequentie is. Je bent een ziel, maar hebt hier op Aarde zowel met je eigen persoon als die van de ander te maken en dit maakt elke zielenontmoeting lang niet altijd even gemakkelijk.

Mooi om hier eens bij stil te staan… je bent een ziel met als persoon je overtuigingen, beperkingen en eigen-aardigheden. Voel, hoor, zie je jouw zielenstuwing en geef je hier onvoorwaardelijk gehoor aan?

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven