Het profijt van een hogere trillingsfrequentie

Wanneer jij jouw trillingsfrequentie kunt verhogen, dan zul je in staat zijn om helderder te denken, weerstand te verminderen, creatieve oplossingen voor bestaande problemen te ontdekken en nieuwe talenten te ontplooien.
Een verhoogde trillingfrequentie brengt je namelijk in een andere realiteit.

Wanneer je deze tekst uitgeprint op papier zou lezen, dan is het meer dan papier waarop door middel van inkt bepaalde lettertekens en vormen zijn aangebracht.
De waarheid ligt veel dieper dan wat voor je ogen zichtbaar is. Het begint met de wijsheid van deze zinnen die energetisch in jou resoneert. Die wijsheid heeft ervoor gezorgd dat deze tekst jouw elektromagnetisch veld binnen is gekomen en dat je “Meer weergeven…” hebt aangeklikt om verder te gaan lezen.

Misschien kun je ergens diep van binnen een verlangen bespeuren om manieren, waarmee je jouw frequentie kunt verhogen, te gaan zoeken en toepassen.

De afgelopen decennia beginnen steeds meer mensen zich bewuster te worden van hun energetische verbondenheid, hun eenheid met Moeder Aarde en van de manier waarop zij in harmonie kunnen leven met de onzichtbare energetische wetten die aan al het leven ten grondslag liggen. Nieuwe inzichten tussen lichaam, verstand en ziel en in onze verbondenheid met de Kosmos beginnen onze visie te veranderen.

De woorden “Wij zijn een spiritueel wezen in een menselijke incarnatie” krijgen hierdoor een steeds diepere betekenis.

ZO VERHOOG JIJ JE TRILLINGSFREQUENTIE

De manieren die ik hieronder noem om je trillingsfrequentie te verhogen zijn echt bedoeld om in je dagelijks leven te integreren. Ze vragen discipline, vastberadenheid. Ze zijn dus niet bedoeld om ze een tijdje fanatiek toe te passen om vervolgens weer te vervallen in je oude patronen.
Natuurlijk kunnen ze soms wat wegzakken… maar dan wel om ze weer op te pakken, zodat ze steeds meer een geïntegreerd onderdeel worden van hoe jij je dagelijks leven vorm geeft.

1. Ga regelmatig de natuur in (klik hiernaast)
2. Beweeg voldoende
3. Muziek
4. Zorg voor gezonde voeding
5. Mediteer
6. Wees dankbaar

En zie ik zag een nieuwe wereld…

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen. Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

5 gedachten over “Het profijt van een hogere trillingsfrequentie”

 1. Hoi Yvonne. Ik bekeek de natuur opname. Direct zakte ik terug in mijn New Zealand avontuur van afgelopen februari. Wat heb ik genoten. In iedere vezel van mijn lichaam voelde ik opnieuw de ontspanning. Bij het zien van de huizen verhoogde direct mijn hartslag en ontstond er onrust en gehaastheid met een gevoel van ik moet, ik moet, ik moet. Ik wil graag zeggen dank je wel moedertje natuur dat je er voor mij bent en dat ik “gebruik” van jou mag maken zo veel en zo vaak als ik dat wil. Liefs Willy

 2. Lilian van den Heuvel

  Uw woorden strelen mijn ziel. Ik ben meteen met de trilling aan de gang gegaan! Uw naam Hennie doorgekregen van een bekende van mij. Graag zou ik dagelijks een boodschap willen ontvangen!

  Met vriendelijk groet!

 3. Je teksten lezen herinnert mij eraan dagelijks aan mezelf te werken…dankbaar te zijn voor elke dag en die te nemen zoals hij komt…te mediteren en liefdevol de natuur tot mij te nemen…met focus op het positieve.
  Dank u wel

 4. Hallo Yvonne,

  Goed om te lezen. Dank je wel. Bij jouw tekst ‘weerstand te verminderen’ heb ik een andere betekenis dan jij wellicht bedoelt. Ik geef yogales. Sommige lessen beloven dat het je ‘weerstand verhoogt’. Weerstand tegen virussen b.v.
  Hartelijke groet,
  Annie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven