Zo verhoog je jouw frequentie (1) – De Natuur

Hoe vaak ga je naar buiten en dan bedoel ik niet naar buiten om je boodschappen te doen of om naar je werk te gaan? Nee, ik bedoel werkelijk naar buiten, de natuur in. De ultieme manier om je frequentie te verhogen is namelijk gelegen in de natuur.

De natuur is de hoogste frequentie. Zonder deze planeet Aarde was je er niet. Althans niet in je menselijk lichaam. De planeet Aarde geeft, neemt en voedt je.

De overgrote meerderheid van de mensen hier in het westen wonen te midden van steen en beton. Een enkeling kan zich de “luxe”van een woning ergens buitenaf op het platteland permitteren.

Zoek daarom zoveel mogelijk de natuur op. Je hoeft natuurlijk niet altijd diep het bos in te gaan, ook een fietstochtje buitenaf kan al volstaan. Of maak een wandeling door een park.

Voel wat er met je gebeurt als je in de natuur bent? Wat ervaar je in je lichaam? Ben je alert op wat er in je omgeving valt waar te nemen?

Omdat ik zelf vanwege mijn studie en werk nogal eens wat uren achter mijn laptop doorbreng, natuurlijk ook om dit stukje te schrijven, is de natuur voor mij een must om afstand te nemen, om mijn hoofd leeg te maken en een balans te vinden in “spanning en ontspanning”. Dat wil niet zeggen dat ik er altijd op uit trek.
Simpelweg een beetje aanrommelen in mijn tuin brengt mij al naar buiten en verzet de zinnen. Maar desondanks blijft er niets heerlijkers dan werkelijk alle huizen achter mij te laten. In die zin ben ik dan ook bevoorrecht, het bos begint al op slechts een kwartiertje lopen bij mijn huis vandaan.
Dus ook het onderhouden van je tuin kan een prima tegenpool vormen voor al dat gekraak met je hersenen.

En heb je al eens overwogen om gewoon tegen een boom aan te gaan zitten, een boom waar je aandacht naartoe getrokken wordt? Bomen knuffelen noemen ze dat. Of heel simpel eens met je blote voeten door het gras te lopen?

En nu ben ik heel benieuwd. Ga jij de natuur als frequentieverhoger nog meer integreren in jouw dagelijks leven?

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne.

NB: Wees alert wat er in je lichaam gebeurt, wanneer middenin dit filmpje enkele beelden uit de stad worden vertoond.

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven