Hou van jezelf!

In de actuele gebeurtenissen die velen van ons kunnen waarnemen, ontwaren we de voltooiing van een planetaire cyclus. Met elke dag die voorbijgaat, bereikt ons wel weer nieuwe informatie. Ales beweegt zich in dezelfde richting, dat wil zeggen het laat ons zien dat we ons werkelijk te midden van een grote planetaire verandering bevinden.

Een Nieuwe Aarde wordt geboren en daarmee een nieuwe mensheid.

Velen hebben nu voldoende begrip om vertrouwen in de toekomst te hebben. Vanaf 2012 kwam er nieuw Licht naar de Aarde, dat hogere energieën bracht en hiermee ook het Aquariustijdperk inluidde. Dit Licht zal onze Planeet naar de Vijfde Dimensie en zelfs hoger brengen.

De vele op angst gebaseerde verhalen die op de mensheid zijn losgelaten zijn enorm wreed geweest. Vanwege ons beperkte bewustzijn en ook door de sluier van vergetelheid, geloofden we lange tijd dat er geen verandering ten goede kon plaatsvinden.
In plaats daarvan werden we ertoe gebracht te geloven dat er een dag zou komen die het einde van de mensheid en de vernietiging van de Planeet zou bewerkstelligen.

Maar dat was niet het Goddelijke Plan! En het is ook niet het plan geweest van elke ziel die ermee heeft ingestemd om de polariteiten in deze wereld van dualiteit te ervaren. Integendeel, alleen moedige en hoogontwikkelde zielen hebben aanvaard om dergelijke ervaringen te beleven, onderworpen te zijn aan de sluier van vergetelheid en uiterst beperkt in hun bewustzijn.

Alles komt nu in een stroomversnelling! Wat voorheen eeuwen duurde, zal zich nu in maanden of slechts enkele jaren tonen.

En in het einde der tijden die zich voorheen zo angstaanjagend toonden, begint nu een vertrouwen door te schijnen, omdat het niets anders is dan de onthulling van wat voorheen verborgen was. Het is het venster dat opengaat voor het Licht om de realiteit te laten zien van wat eerder niet kon.

Dit Licht lost de sluiers een voor een op en het menselijk bewustzijn zal zich alles beginnen te herinneren. Je zult je gaan herinneren wie je bent, waar je vandaan komt en wat je hier komt doen. Je herinnert je vorige levens en kent de toekomst. Het Licht zal alle aangeboren kennis activeren die nog steeds wordt overgedragen vanuit het bewustzijn waarin je Overziel is geïntegreerd. Het worden momenten van grootse onthullingen!

Alles komt aan het licht! En wat gaat komen is zo groots, zo immens en onvoorstelbaar groots, dat het echt niet eerder had kunnen gebeuren, omdat ons beperkte bewustzijn deze realiteit nog niet aan kon. Zoals we kunnen zeggen: dat het fruit niet eerder geplukt kan worden, anders gaat het verloren; maar ook niet te laat, want dan zou het al gaan rotten.

De tijd voor onthullingen is nu.

Eigenlijk begon alles al in 2012 om maar een duidelijk markeringspunt te benoemen, maar er was een periode nodig om de mensheid aan de nieuwe energieën te laten wennen. Deze energie heeft ieders bewustzijn veranderd op basis van ieders individuele aanpassingscapaciteit. En inmiddels hebben we vandaag hier op aarde een voldoende aantal bewustzijns klaar om de gebeurtenissen te begrijpen die gaande zijn en nog zullen komen.

Het zijn beslissende momenten in deze laatste fase van de planetaire transitie. Deze openbaringen worden weliswaar niet door iedereen begrepen, maar er zijn in ieder geval voldoende mensen om anderen te leiden. Ook jij bent een van die onbaatzuchtige Lichtwerkers die op aarde belichaamd zijn. Je hebt je millennia lang voorbereid en je weet waarvoor je gekomen bent.

Het is geen toeval dat je geïnteresseerd bent in zaken als Planetaire Transitie en Zielen Ascensie. Je herstelt al je kosmische cellulaire geheugen. Je lost al de sluiers van vergeetachtigheid op om je aangeboren kennis in je huidige bewustzijn binnen te brengen. Je bent een vuurtoren die is gekomen om de paden van anderen te verlichten.

Alles zal worden ontmaskerd en onthuld! Allereerst voor jou en voor de andere ontwaakten. En jij en vele anderen zullen als een groot leger de hele planeet bezetten en anderen leiden. Alles zal intens en diepgaand zijn. De nieuwe energieën zullen de tralies doorbreken die de aarde lange tijd gevangen heeft gehouden, en jij, met jouw Licht, zal degenen leiden die hun ogen beginnen te openen.

Velen zullen je nodig hebben. Zelfs degenen die nog niet weten wat hun missie is, zullen weten wat ze moeten doen, want alles komt van binnenuit. Het is alsof je het altijd al hebt geweten! Het is alsof je het nooit bent vergeten! Alles zal een magische doorgang blijken te zijn. Het wordt echt een geweldig evenement! Het zal het EVENEMENT zijn waar zoveel over wordt gesproken, maar waarover nog zo weinig bekend is. En het zal niet alleen een op zichzelf staande gebeurtenis zijn; het zullen vele opeenvolgende gebeurtenissen zijn, die uiteindelijk een Nieuwe Aarde en een Nieuwe Mensheid zullen laten zien.

De oude cyclus sluit zich, de tralies zijn opgelost, de aarde is vrij. Het licht wordt intenser. Bewustzijn verbreedt. De waarheden worden getoond. Beperkte overtuigingen lossen op in het Licht. Dit klinkt misschien allemaal eng, maar het zal in feite een tijd van vreugde zijn voor de mensheid op aarde en in alle uithoeken van ons zonnestelsel en ver daarbuiten.

De maskers vallen af en de ziel van elk geïncarneerde mens zal zich openbaren! Een naakte ziel kan niets verbergen. Ieder kent ieders best bewaarde geheimen. Ieder zal begrijpen dat dit alles een belevenis is in het Grote Theater des Levens. Oordelen vallen weg. Ieder zal begrijpen dat elkeen zijn/haar les aan het leren was volgens zijn eigen zielenplan. Ieder zal begrijpen dat er nooit een goed of slecht is geweest zoals we dachten, maar dat alles bedoeld was om te leren. En ieder zal zich zijn/haar eigen ervaringen van alle geïncarneerde levens op aarde herinneren.

Door alles te herinneren, weet je dat je ziel ook zichtbaar wordt. Je ziel zal ook naakt staan, zichtbaar en iedereen zal op de hoogte zijn van jouw traject. En niemand zal over iemand oordelen. Alles zal worden ontmaskerd en iedereen zal uiteindelijk begrijpen dat alles slechts een illusie van bewustzijn is, noodzakelijk om de dualiteit binnen de polariteiten in die oude derde dimensionale Wereld te ervaren.

Alles komt aan het licht! Wat verborgen was, zal zich openbaren. Dit is het moment dat zo gevreesd werd, terwijl ons bewustzijn sliep. Maar nu is het einde nabij.

Het moment is gekomen! Het is tijd om het te vieren. Vrees niet nu alles zichtbaar wordt! De waarheid maakt je vrij. Je kunt het!

Misschien een goed moment om even bij stil te staan.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven