Dit is de meest glorieuze incarnatie…

Dit is de meest glorieuze incarnatie die we als ziel ooit zullen meemaken. Een incarnatie waarvoor we ons gedurende vele levens hebben gekwalificeerd. Lang voordat we dit aardse leven weer betraden, waren we al bezig met plannen maken en onze blauwdruk bepalen. We moesten en zouden het punt in onze spirituele evolutie bereiken dat onomkeerbaar is.

Onze ziel moest worden bevrijd en gezuiverd van alle avonturen en het karma van vele levens. Dit vereiste vele incarnaties. Deze fase is nu voltooid voor alle krijgers en lichtwerkers van deze tijd!

Ieder mens die zich vandaag de dag toewijdt aan het licht en het veranderende licht van de mensheid en de planeet, is er klaar voor en heeft de volwassenheid van de ziel bereikt om dit pad nooit meer te verlaten.

Dankzij je bewustzijn heb je een punt in je spirituele evolutie bereikt dat onomkeerbaar is.

De duisternis kan onze zielen niet langer meer beïnvloeden en ons ego heeft zich teruggetrokken op de door ons toegewezen plaats.

Wij zijn de meesters van deze tijd, de profeten, de leraren en genezers, de verkenners en boodschappers van het licht die de nieuwe dageraad aankondigen en die een einde maken aan een lange tijd van onrecht.

Wij zijn volledig bewust van onze rol, van onze kracht en macht!

Wat we zien in de straten van deze wereld, is het verzet, het geschreeuw, het ondubbelzinnige NEE tegen een toekomst die we niet willen. Dit is alleen mogelijk omdat we hebben geleerd van al die lessen uit ons verleden.

De ondergang, het zinken van Atlantis, onze laatste grote beschaving, is voorbij.
Deze gebeurtenis zit al duizenden jaren opgeslagen in ons cellulaire en psychische geheugen. Wat ons toen door onvermogen niet lukte, bereiken we nu: op verantwoorde wijze omgaan met en heersen over de machten en krachten die ons dienen.

Waarlijke overheersing wordt alleen bereikt door een verantwoord gebruik van universele macht en krachten. En vandaag ga wij deze uitdaging aan.

Op grond van goddelijk bewustzijn zal deze matrix instorten en op grond van zijn gerealiseerde liefde zal de Nieuwe Aarde en het Nieuwe Gouden Tijdperk ontstaan.

Het wordt allengs duidelijk welke mensen “geschikt” zijn voor deze Nieuwe Aarde. Het wordt allengs duidelijk hoeveel mensen een grotendeels schone ziel dragen voor deze glorieuze toekomst.

Alle mensen die niet aan deze eisen voldoen, zullen deze aarde verlaten voordat ze nog meer kwaad kunnen doen.

De selectie
Voor jou is de weg naar het vredesrijk echter onomkeerbaar, en dus zul je oogsten wat je hebt gezaaid en manifesteren wat je ziel verlangt.

De duistere en kwaadaardige gebeurtenissen van de afgelopen tijd beschrijven de laatste rebellie van die krachten die weten dat hun spel verloren is, maar dat niet willen toegeven tot het einde.

Wat is begonnen, is zelfbekrachtiging. Het is de goddelijke selectie van mensen!

Iedereen zal zichzelf daar vinden waar ze de gewenste ervaringen kunnen bereiken. Degenen die vastzitten in het slachtofferbewustzijn en nog moeten ervaren wat anderen lang geleden hebben meegemaakt, zullen de juiste omgeving vinden om dat te doen.

Er zijn veel “Aardes” en daarom is er voor elke fase van de menselijke ontwikkeling de juiste omgeving om te leren, te zijn en te worden.

De Aarde die nu herrijst, is echter de planeet van oorsprong van degenen die tot nu toe geschiedenis hebben geschreven en die zelfs nu, aan het einde der tijden, geschiedenis schrijven.

De Nieuwe Aarde is en blijft de stralende erfenis van alle generaties die erop volgen.

Maar jij bent vrij van dood en wedergeboorte. Er begint een nieuwe cyclus voor jou in de wereld van het licht van geluk.

We zullen naar ons hemelse thuis terugkeren zodra we onze taak en plichten op aarde hebben volbracht en ons licht naar de mensen hebt gebracht. Dit is de reis die we in dit leven maken.

Misschien een goed moment om even bij stil te staan.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

3 gedachten over “Dit is de meest glorieuze incarnatie…”

  1. Het lezen van dit bericht perst in mij restjes pijn, verlangen, dankbaarheid, vrijheid, ruimte en intens verlangen naar thuis naar boven. Er is zoveel veranderd in een hele korte tijd, zoveel karma mogen opruimen , inzichten blijven komen, er vindt veel bewustwording plaats, iedere dag is er groei, het oude lost steeds meer op, ik voel verbondenheid met alles en iedereen, oude aannames verdwijnen als sneeuw voor de zon, het raakt me diep hoe het oude alleen op materie is gericht ten koste van de gehele mensheid en alles wat leeft, groeit en bloeit. Ook hierin zie ik waarvoor het dient en vind het fantastisch dat dit eindelijk doorzien mag worden in deze nieuwe tijd. Met mijn eigen ervaring en inzichten die bij me resoneren kom ik naar buiten, het voelt als uit de kast, ik sta steeds steviger in mijn kracht en laat me meedrijven in de flow van deze fantastische nieuwe tijd. Dank je wel voor je mooie berichten die voor mij bijdragen aan nog meer inzicht en bewustwording!

    1. Gertie, dank je voor je reactie hier. Het is zo’n prachtige en bijzondere tijd waarin alles aan het oplossen en het verschuiven is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven