Je droom verwezenlijken …

Alle dromen die door de oneindige Schepper in je hart zijn geplaatst, zullen worden vervuld. Wel is het zaak om te gaan zitten, om stil te worden en naar binnen te keren. En in het Engels hebben ze hier een prachtige term voor: “Be Seated”, de plek waar je Bron kunt horen.
Dus ga zitten, zelfs als je je daar ongemakkelijk bij gaat voelen, we zijn immers zo gewend om in de “doe-modus” te verkeren. Ga zitten, zelfs als het verhaal van alles wat je hebt gekend – en ik zeg bewust: “hebt gekend” – naar boven komt. Kijk naar het verhaal en laat toe dat wat niet waar is, gaat.

Ben je bereid om al hetgeen je in jouw wereld kent, los te laten? Ben je bereid, zodat je de wereld opnieuw mag leren kennen, immers we zullen geen nieuwe wereld leren kennen vanuit onze oude geloofssystemen, vanuit wat we geloven dat de wereld is. Dit is waar als het om oorlog gaat, dit is waar als het om onderwijs, om gezondheidszorg gaat, dit is waar op zoveel andere gebieden, aangezien alle structuren van de wereld, alle structuren waarin we de wereld hebben gecreëerd en hebben uitgedrukt, niet de nieuwe wereld zijn. Het is het verleden. Het is voltooid verleden tijd!

Het is het verleden, dus als je voortdurend kijkt naar wat jouw waarheid is, dan ontken je wat het zicht van Bron is, namelijk dat je nu een paradijs op Aarde hebt. Je hoeft niet te wachten, het is NU. En waar beleef je NU? Gezeten in de waarheid van wie je bent! Er is alleen NU in het oneindige. En dit is wat je ervaart, als je je dat bewust bent.

Vroeger dacht je misschien nog dat je in die of gene situatie moest springen en iets moest doen. Nu besef je dat dit het wereldbeeld van de ander of in het meervoud van anderen is, hun creatie en dat Bron net als hij dit bij jou doet, bij jouw creatie, hij ook hun creatie nooit zal tegenspreken.

Bron zal je altijd van binnenuit tot een groter perspectief inspireren. Bron zal je naar alle dingen leiden en deze zullen resoneren in het veld van dat wat je bent. Je zult weten dat je bent aangekomen, omdat het nu in je wereldervaring is.

En dit alles gebeurt alleen maar als jij blijft zitten. En tegelijkertijd zal het je opvallen dat de gevoelens of de indrukken van wat er wereldwijd gebeurt, zo ver van je weg voelen, want als je zit, verdwijnt ook die gehechtheid eraan.

En hiermee erken je dat deze wereldbeelden die collectief en individueel zijn en nog steeds individueel en collectief in het wereldbeeld worden gecreëerd, niet echt zijn. En waar mensen gewoon nog niet weten hoe het voelt om te zitten en te zijn wie ze zijn, mogen we ons daar niet in mengen.

Die verlangens die in je hart worden gegeven, overweeg ze, voel ze, vertrouw dat ze echt zijn, reëler dan wat je leven uitdrukt in je ervaring. En ontvang, omdat je bereid bent een grotere droom te dromen, een droom die je nooit voor mogelijk had gehouden, ook al heb je geen idee hoe je daar zal komen.
Forceer niet. Het zal gewoon gebeuren, omdat je erop vertrouwt dat de droom van de Schepper in jouw ervaring kan en zal worden vervuld.

Zolang je zelf nog tussen jou en de Schepper meent te moeten gaan staan en meent nog allerhande regels en voorschriften te moeten hanteren, meent te weten hoe je daar – en dat daar kan van alles zijn… vrede, een ander huis – hoe je daar moet komen, is het allemaal arbeid en inspanning van het ego gebaseerd op de oude ons zo bekende wereldstructuren, waarvan we dan nog steeds menen te moeten geloven dat ze waar zijn. Ze zijn niet waar.

Dus blijf zitten en volg de ingevingen die via je hart tot je komen: de ingevingen om dit boek en die pagina te lezen, de ingeving om het gesprek met de ander die 3 tafeltjes verder op het terras zit, aan te gaan. Alleen zo zal de droom zich gaandeweg de reis manifesteren, dus laat het wanneer en het hoe, het wat en het waar, allemaal los!

Haal maar eens even diep adem en voel de energie binnenkomen, voel de weidsheid van de droom van de Schepper van jou….

Weet je dat de Schepper een droom voor jou droomt, een droom boordevol toekomstige schoonheid en al die dromen en verlangens van de Schepper voor jou kunnen alleen worden gevonden, als je het woord gevonden wilt gebruiken, wanneer je in de aanwezigheid van de allerhoogste verblijft: Be seated, want dan is er verbinding.

En zolang je denkt dat die droom onmogelijk is, ben je in jouw werelddroom waar jij een geloof omheen hebt gecreëerd, allerhande overtuigingen die je buiten de waarheid houden van wie je bent.

Herken dit, ga zitten – take your seat – en ik zeg nog net niet: “fasten your seatbelts” en droom de droom die waar is, want welke overtuigingen heb je, dat die droom niet voor jou is weggelegd? Welk verhaal heb je in je gedachten gesponnen dat het geloof heeft versterkt dat jouw droom meer waar is dan Gods droom van jou?

Dus wees stil en sta jezelf toe om naar binnen te gaan en vraag vanbinnen, vraag aan Bron om de dromen die de Schepper van en voor jou heeft, te herstellen, jouw bewustzijn binnen te brengen en voel daar dan diep in, laat het in elke cel van je lichaam binnenkomen, wees er één in.

En terwijl je dit doet, kun je misschien een magnetische energie voelen wegstromen vanuit je fysieke lichaam naar een magnetische veld. De magnetische stroom stroomt naar buiten en zoekt de droom en trekt deze magnetisch naar je toe? Het gaat zonder moeite. Je wordt je bewust van je magnetische resonantie, terwijl je blijft zitten in wie je bent.

Je zult het momentum gaan begrijpen gebaseerd op dit resonerende veld van magnetische energie als licht. Merk nu op, dat als je de droom die je zojuist is getoond als waar accepteert, merk dan op hoe de energie verandert en je kunt voelen dat een magnetisch, sterk lichtveld naar je toe trekt. En je zit gewoon, nietwaar?

Je zult het magnetische veld gaan begrijpen door het naar voren te voelen trekken en te zien wat al in het nu is gecreëerd, en je zult de komst ervan voelen, omdat het magnetische veld naar je toe zal trekken en je zult het voelen toenemen naarmate het je bewustzijn in het nu en in je ervaring nadert. De afstand van de waargenomen tijd, tussen het verlangen en de aankomst ervan wordt bepaald door jouw overtuigingen die het langzamer laten gaan of geen tijd lijken te hebben, maar houd voor ogen: in feite staat je niets met betrekking tot de verwezenlijking van de droom je in de weg.

Dit is waar we ons naartoe bewegen: een ​​droom hebben, je verenigen met de droom, van de droom te houden, open te staan ​​om de droom te ontvangen en daar is het.

Je bevindt je buiten de tijd. Daarom is elke overtuiging die je hebt, die bepaalt dat dit moet gebeuren, dat dat moet gebeuren een constructie van tijd. Het zijn allemaal overtuigingen en deze trekken je weer naar je lagere wereldcreatie.

We zijn tijdloze, grenzeloze, oneindige wezens, magnetische wezens. Wees dat nu. Dus ga zitten – BE SEATED – en vraag wat er in de weg staat om de droom te ontvangen die de schepper voor je heeft.

En nu spreek ik de wens uit dat ook jouw droom verwezenlijkt wordt en jij, alleen jij, hebt die droom in je handen.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤

NB: Uitgewerkte tekst van mijn video met dezelfde naam:
https://theessenceoflifemysteryschool.com/videos/

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven