Jouw scheppingskracht

Er wordt veel gezegd en geschreven over de scheppingskracht van woorden en gedachten, vooral van woorden. Het lijkt er echter op dat nog maar weinig mensen deze kracht werkelijk begrijpen. Want, hoe zouden zij – als ze zich echt bewust waren van de kracht die zij hanteren – anders zo onzorgvuldig met hun woorden blijven omspringen?

Sommige mensen spuwen zoveel negatieve woorden uit, dat het lijkt alsof het hen niet kan schelen wat de gevolgen hiervan zijn.
De energie van elk woord wat je uitspreekt, wordt immers rechtstreeks toegevoegd aan de scheppingsvelden die zich om je heen vormen, waardoor de actieve uitwerking aanzienlijk wordt versterkt.
Zo creëren deze scheppingsvelden niet alleen jouw persoonlijke geluk of ongeluk, maar zij leiden ook tot het ontstaan van omstandigheden in deze wereld als armoede of overvloed, oorlog of vrede.
Het is dus zaak om serieus aandacht te schenken aan je gedachten en woorden teneinde enig idee te krijgen van de scheppingsvelden die je hiermee creëert.

Als jij werkelijk grootschalige veranderingen in jouw leven en hiermee ook in de wereld wilt bewerkstelligen, dan dien je dit voor ogen te houden.

DANKBAARHEID

Een vergeten woord lijkt wel dankbaarheid te zijn. Er lijkt ons wel te zijn ingehamerd om alleen te benoemen wat niet goed is aan ons leven, aan het leven.

Veel mensen ontdekken echter dat zij door de woorden “Ik ben dankbaar” in hun bewustzijn te verankeren, steeds meer dankbaarheid voor de mensen en al het overige in hun leven beginnen te ervaren.
Zij creëren, door bewust hun dankbaarheid te verwoorden, hun eigen scheppende veld voor dankbaarheid. Dit veld verenigt zich automatisch met de andere scheppingsvelden voor dankbaarheid, waardoor het voor meer mensen gemakkelijker wordt om ook gevoelens van dankbaarheid te ervaren.

Ieder van ons is verantwoordelijk voor het zelf creëren van positieve scheppingsvelden om zich heen. Ieder van ons is verantwoordelijk om zich te verbinden met de universele energie en deze energie uit de toekomst – ja, je leest het goed – uit de toekomst naar zich toe te trekken, voor ons allemaal.

Als je wilt dat de mensheid een andere – lees: een betere – richting in slaat, dan dien je je inspiratie niet uit het verleden te putten, maar uit de toekomst. Je zult je op deze gedachte moeten focussen door steeds opnieuw te proberen positief te denken, te handelen, te voelen en te spreken.

INTENTIE

Zelf zet ik elke dag ook een persoonlijke intentie van dankbaarheid neer door mijn Hogere Zelf cq de Lichtwereld te bedanken voor hun niet aflatende inzet om mij elke dag weer naar mijn persoonlijke bestemming – mijn taak hier op Aarde – te leiden.

WELKE INTENTIE GA JIJ NEERZETTEN?

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven