Kleuren…

Alle kleuren helen. Ze werken als aantrekkers van energie en hebben een diepgaande invloed op onze emotionele, mentale en spirituele lichamen. Elke kleur heeft een bepaalde trilling en trekt een bepaald soort energie aan.

Wij staan er nauwelijks bij stil, maar we zijn gemaakt van kleur. Onze aura’s bestaan uit kleur, toon, symbolen en licht. We kunnen onze aura veranderen door geconcentreerde kleurstralen op specifieke delen van ons lichaam te richten. Kleuren kunnen gemengd en gecombineerd worden op manieren die harmonieus zijn, zodat we meer heel worden door hun toevoeging aan onze aura. Andere kleuren staan lijnrecht tegenover elkaar en creëren dus disharmonie wanneer ze worden toegevoegd aan de kleuren die al in onze aura aanwezig zijn.

We kunnen dus kleur gebruiken om onze gedachten en gevoelens te verschuiven en om onze verbinding met het goddelijke te versterken. Een manier om dit te bereiken is door bewust waardering te hebben voor het rijke regenboogpalet dat overal om ons heen beschikbaar is. Sommige mensen zijn erg gevoelig voor kleur en sommige mensen merken kleuren nauwelijks op. Overal waar ons bewustzijn van kleur binnen dit continuüm valt, kunnen we onze resonantie met kleuren vergroten door op te merken welke reacties kleuren in ons oproepen. Welke kleuren verheffen ons? Nemen we even de tijd om deze in te ademen? Welke kleuren stoten ons af? Nemen we de moeite om afstotende kleuren te vervangen door kleuren die ons geestelijk welbevinden voeden?

Net zoals we ons kunnen focussen en verbinden op heilige geometrische symbolen of lichttaal symbolen, kunnen we ons ook focussen en verbinden met kleuren om de resonantie van de aura aan te passen, zodat we ons meer bewust worden van de rol die de wet van kleur in ons leven speelt. Terwijl we ons op de kleuren concentreren, worden deze in onze aura’s geïmplanteerd, waardoor een positieve verandering in onze trilling structuur ontstaat.

Neem tijdens deze dagen van ontluikende frisse groene voorjaarskleuren eens een moment de tijd om de verbazingwekkende tinten van Gods magnifieke schepping in je op te nemen. Focus je op je favoriete tinten en tonen en bedank ze daarvoor. Elke keer dat we God danken voor de schoonheid van kleuren, verhelderen we onze aura’s en vergroten we ons licht.

Misschien een goed moment om even bij stil te staan.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven