Tien sleutels om verbinding te maken met je goddelijke essentie…

1- Wees je ervan bewust dat je, om je innerlijke zelf te bereiken, dient op te geven: ego, wrok, pijn, arrogantie, bezetenheid, minachting, alles wat niets positiefs in je leven brengt.

2 – Weet dat je, om je innerlijke zelf te bereiken, nederigheid nodig hebt, in jezelf gelooft, jezelf vergeeft, dankbaar bent, alles respecteert en liefhebt dat op aarde en in de hemel is geschapen.

3. Bevrijd jezelf van overtuigingen en dogma’s die ervoor hebben gezorgd dat je geest zo lang niet vrij kon stromen. Je ware religie is wat in je geest is.

4 – God bestaat en bevindt zich in ieder van ons, zoek hem en als je hem vindt, zul je zien dat hij altijd in jou is geweest. Je geloof is de motor van je geest.

5 – Tijd aan jezelf besteden is essentieel. Je moet stil bij jezelf zijn en de energie door je heen voelen stromen.
Gun jezelf een heerlijk geluksmoment door stil te staan ​​bij je licht. En luister vooral naar je stilte, voel je rust en je zult liefde door je hele lichaam voelen stromen, door je hele mooie wezen.

6. Je bent een heel speciaal wezen, je bent uniek, niemand kan voelen zoals jij, niemand kan liefhebben zoals jij. Jij bent de schoonheid die in jou wordt afgebeeld. Maar onthoud dat je niet beter of slechter bent dan iemand anders. Wij zijn de eenheid van de schepping en we zijn naar deze wereld gekomen om hetzelfde werk van eenheid te doen: liefde, liefde en nog eens liefde.

7 – Leer ademen zodat je hersenen voldoende zuurstof krijgen.
Wanneer je dat doet, zul je een staat van meditatie binnengaan waar alleen jij en het Licht van het Goddelijke zullen zijn.

8 – Wandel door het bos, een tuin, de zee, waar je maar wilt. Voel de hele schepping, voel je verbonden met alles wat gecreëerd is. Dieren, planten en rotsen zijn ook je broeders, respecteer ze, ze bestaan ​​omdat je van elkaar houdt.

9 – Oefen dankbaarheid in je dagelijkse leven, het zal je opbeuren.

10- Leef in vrijheid zonder anderen je gedachten en overtuigingen op te dringen, iedereen verdient respect. Je levenservaringen zullen uniek zijn, accepteer ze als een geschenk.
Vallen en weer opstaan ​​is een oefening in wijsheid. Er zijn geen nederlagen en er zijn geen mislukkingen, alleen ervaringen.

Misschien een goed moment om even bij stil te staan.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

1 gedachte over “Tien sleutels om verbinding te maken met je goddelijke essentie…”

  1. Mooi om te lezen Yvonne, het komt binnen als een reminder. Tegelijk ervaar ik het leven “”buiten”” regelmatig als groots en overweldigend dat ik uit mijn amplitude wordt geslagen. TIjd, ruimte en stilte zijn dan nodig om in het midden te geraken.

    Dankjewel voor je blog, ik heb mij zojuist aangemeld op je blog en ik volg je schrijfsels op fb, dat resoneert enorm. IK wens je een mooie inspirerende weg toe en ik volg.

    hartengroet, Indy Maria

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven