Leven op een hogere frequentie

We willen allemaal zo graag op een hoger dimensionaal niveau leven en ergens voelen en weten we diep van binnen dat dit een totaal andere vorm van leven en bestaan zal zijn. Die overstap maken vraagt vertrouwen. We kunnen niet tegen een oorlog vechten, waar geen oorlog meer is. We kunnen niet enerzijds tegen armoede en mogelijke voedselschaarste vechten waar anderzijds overvloed is.

Werkelijk vertrouwen vraagt op het moment dat je innerlijke stem tegen je zegt om in je auto te stappen en 500 km. naar het zuiden te rijden, dat je niet een week de tijd neemt om allerhande zaken te regelen, de was te doen en je koffer te pakken. Nee, werkelijk vertrouwen vraagt om nu in je auto te stappen en te gaan rijden in het vertrouwen dat je onderweg wel ergens een benzinepomp tegenkomt of zelfs … dat je tank niet leeg raakt.

Leven op een hogere frequentie is voor mij per definitie leven in liefde, vrede en overvloed. Leven op een hogere frequentie maakt ook geen onderscheid meer tussen slapers en wappies vanuit het besef dat je broeder en zuster ook jou is.

Leven op een hogere frequentie is leven, wonen en werken vanuit “The Truth of who we are”. Niet meer mijn wil, maar de Goddelijke Wil.

Nu ben ik heel benieuwd
 
Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!
 
In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven