Lord Melchizedek speaks #5 – 7 juni 2022

Wanneer ik na een aantal dagen zonder contact aan Lord Melchizedek vraag of hij beschikbaar is, krijg ik als antwoord: “Ik ben altijd beschikbaar lief kind.”
“Wat zullen we doen: Zal ik een vraag stellen of laat ik het door u invullen?” Hij geeft aan om een vraag te stellen.

“Hoe kunnen wij meer verankeren in de 5e dan wel de 7e dimensionale staat?”

“De 5e dan wel 7e dimensionale staat is geen staat die u ergens op Aarde zult vinden. Hooguit kunt u zeggen of ervaren dat er plekken met een hogere energie zijn dan andere plekken. Nochtans blijft staande dat de dimensionale staten een innerlijke frequentie zijn en op generlei wijze door buitenaf kunnen worden veroorzaakt dan wel teweeggebracht.

Mensen verschuiven voortdurend in hun dimensionale staat. Veelal zijn zij zich hiervan niet bewust. U bent een multidimensionaal wezen, dus het is een Goddelijk gegeven dat u tussen de verscheidende dimensionale staten heen en weer beweegt.

Sommige momenten zult u heerlijk thuis zijn op de frequentie van uw eigen Goddelijke ziel en op andere momenten, wanneer u zich identificeert met het aardse schouwspel, dan verkeert u in een andere dimensionale frequentie, in een andere dimensionale staat. Het is niet erg. Neem het u zelf niet kwalijk. Het is een natuurlijk gegeven.

Hetzelfde geldt ook voor ons aan de andere kant van de sluier. Wel is het zo dat iedere ziel zich binnen een bepaalde bandbreedte beweegt. Een bandbreedte die een boven- en een ondergrens kent.

Ook kunt u niet stellen, dat om in verbinding met u als “mens” te komen ik mijn bandbreedte moet verlagen. Veelal is dit niet van toepassing.
Vergeet niet dat de ziel haar eigen specifieke hoedanigheid heeft, de bandbreedte waarbinnen zij functioneert. Het is dus heel goed mogelijk, dat u als ziel zich op dezelfde bandbreedte bevindt, als waar ik als ziel in mijn dagelijkse gang om aardse woorden te gebruiken, beweeg.

Veel zielen op dit moment aanwezig in een menselijk voertuig op aarde bewegen zich normaliter in hogere brand bandbreedtes, hoewel zij zich daarvan als mens niet bewust zijn. Het is de keuze van de ziel. Het is de ervaring van de ziel.

Toch zal de mogelijkheid om in lagere bandbreedtes te functioneren binnenkort worden geëindigd. Binnen afzienbare tijd zullen deze voltooid verleden tijd zijn. De frequentie van uw planeet Aarde, Moeder Aarde, Gaya stijgt verder en ook u als mens zult verder stijgen. Leven in een lagere frequentie op Aarde is hiermee per definitie een onmogelijkheid geworden.

Op dit moment verschijnen er weer beelden Ik zie een stad die zich in de hogere frequenties bevindt, een Lichtstad. Zo zal het straks ook op Aarde zijn. We kunnen ons daar vanuit ons mens-zijn nog moeilijk een voorstelling van maken. Toch is de zichtbaarheid via innerlijke beelden bereikbaar.

Net zoals we vanuit de ziel in de afgelopen decennia Kosmisch Bewustzijn naar de Aarde hebben getrokken, zal ook de Lichtstad op een goed moment weer indalen in het aardse bestaan of anders gezegd: onze frequentie is dermate toegenomen dat we de lichtstad die er al was, die nooit is weggeweest, weer kunnen betreden.

Het is eigenlijk komisch om te onderkennen, waar ik bezig ben een ondernemingsplan te schrijven voor een moderne Ancient Mystery School, deze vanuit dit perspectief gezien bijna lachwekkend is, omdat de vorm dusdanig anders is dat het nog niet met aardse woorden te beschrijven is.

De tempels zijn anders dan we ons nu kunnen voorstellen. De priesters en de hogepriesters zoals deze in de tempels zullen functioneren, moeten nog bij elkaar gebracht worden, moeten de roep in zichzelf nog erkennen en herkennen. En terwijl ik dit zeg, voel ik dat ik verder uit de dichtheid van de 3e dimensie om deze woorden te gebruiken getrokken wordt. Er is een gevoel van thuiskomen, weer landen in mijn oorspronkelijke zielen dimensie.

Ook verschijnen er Heelkamers voor mijn innerlijk oog. Ik besef dat deze Heelkamers straks ook op de Aarde voorhanden zullen zijn, omdat het gordijn, de sluier tussen hier en daar steeds dunner wordt. Er is geen onderscheid meer tussen hier zijn en daar zijn. Wat een prachtig gegeven. Overgegane zielen zullen naast ons staan. Nogmaals, er is geen onderscheid meer wanneer wij straks in onze verlichte vorm, in ons lichtlichaam hier op Aarde rondwandelen.

Zoals wij nu naar andere landen reizen, naar vreemde landen reizen, wordt het dadelijk de normaalste zaak dat wij andere planeten, andere Universa bezoeken, nieuwe horizonten verkennen en toch zijn deze niet nieuw, want intergalactisch reizen is ons eigen en hebben we allemaal gedaan.

Het is prachtig Het is onbeschrijfelijk om in zo’n Lichtstad rond te dwalen. Het heeft zo’n andere energie dan ons heden ten dage bekend is in de dorpen en steden, de landen hier op aarde. Het zal allemaal veranderen.
De toekomst is niet daar, de toekomst is hier en nu in onszelf!”

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van deze doorgeving? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog / doorgevingen te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven