4 Gemakkelijke manieren om je trillingsfrequentie te verhogen

De energiewereld van jouw gedachten en emoties en zoveel andere zaken meer, wordt vaak over het hoofd gezien, terwijl werkelijk alles in je leven doordrongen is van vibrerende energie.

Het profijt van een hogere trillingsfrequentie

Wanneer jij jouw trillingsfrequentie kunt verhogen, dan zul je in staat zijn om helderder te denken, weerstand te verminderen, creatieve oplossingen voor bestaande problemen  te ontdekken en nieuwe talenten te ontplooien.
Een verhoogde trillingfrequentie brengt je namelijk in een andere – nieuwe – realiteit.

Wanneer je deze blog uitgeprint op papier leest, dan is het meer dan papier waarop door middel van inkt bepaalde lettertekens en vormen zijn aangebracht.
De waarheid ligt veel dieper dan wat voor je ogen zichtbaar is. Het begint met de wijsheid op deze pagina’s die energetisch in jou resoneert. Die wijsheid heeft ervoor gezorgd dat deze blog jouw elektromagnetisch veld binnen is gekomen en dat je de link hebt aangeklikt om deze te gaan lezen.
Misschien kun je ergens diep van binnen een verlangen bespeuren om de manieren, waarmee je jouw frequentie kunt verhogen, te gaan lezen en toepassen.

De afgelopen decennia beginnen steeds meer mensen zich bewuster te worden van hun energetische verbondenheid, hun eenheid met Moeder Aarde en van de manier waarop zij in harmonie kunnen leven met de onzichtbare energetische wetten die aan al het leven ten grondslag liggen. Nieuwe inzichten tussen lichaam, verstand en ziel en in onze verbondenheid met  de Kosmos beginnen onze visie te veranderen.

De woorden “Wij zijn een spiritueel wezen in een menselijke incarnatie” krijgen hierdoor een steeds diepere betekenis.

Zo verhoog jij je trillingsfrequentie

De manieren die ik ga noemen om je trillingsfrequentie te verhogen zijn echt bedoeld om in je dagelijks leven te integreren. Ze zijn dus niet bedoeld om ze een tijdje fanatiek te doen om vervolgens weer te vervallen in je oude patronen.
Natuurlijk kunnen ze soms wat wegzakken… maar dan wel om ze weer op te pakken, zodat ze steeds meer een geïntegreerd onderdeel worden van hoe jij je dagelijks leven vorm geeft.

Het zal je misschien niet verbazen dat de ultieme manier om je frequentie te verhogen is gelegen in de natuur.

1. Ga regelmatig de natuur in

De natuur is de hoogste frequentie. Zonder de Aarde was je er niet, althans niet in je menselijk lichaam. De planeet Aarde geeft, neemt en voedt je.

De overgrote meerderheid van de mensen hier in het westen wonen te midden van steen en beton. Een enkeling kan zich de luxe van een woning ergens buitenaf op het platteland permitteren.
Zoek daarom zoveel mogelijk de natuur op. Je hoeft natuurlijk niet altijd diep het bos in te gaan, ook een fietstochtje buitenaf kan al volstaan. Of maak een wandeling door een park.

Voel wat er met je gebeurt als je in de natuur bent? Wat ervaar je in je lichaam? Ben je alert op wat er in je omgeving valt waar te nemen?

Omdat ik zelf voor mijn werk nogal wat uren achter mijn laptop doorbreng, ook om deze blog te schrijven, is de natuur voor mij een must om afstand te nemen, een balans te vinden in “spanning en ontspanning”. Dat wil niet zeggen dat ik er altijd op uit trek. Simpelweg een beetje aanrommelen in mijn tuin brengt mij al naar buiten en verzet de zinnen.

Dus ook het onderhouden van je tuin kan een prima tegenpool vormen voor al dat gekraak met je hersenen.

En heb je al eens overwogen om gewoon eens tegen een boom aan te gaan zitten, een boom waar je aandacht naartoe getrokken wordt? Bomen knuffelen noemen ze dat. Of eens met je blote voeten door het gras te lopen?

2. Beweeg voldoende

Minimaal 30 minuten per dag. Daar word je keer op keer op gewezen. En het hoeft echt niet achter elkaar hoor. Door de trap te nemen in plaats van de lift, door vaker de fiets te nemen in plaats van de auto sprokkel je al snel een aantal bewegingsmomenten bij elkaar. En ook… door ’s avonds even een korte wandeling te maken in plaats van de hele avond voor de televisie te hangen.

Sinds een tijdje zit ik zelf op Nordic Walking. Een bewuste keuze – voor mij geen sportschool – omdat het mij niet alleen twee keer een uur matig intensieve inspanning per week brengt, maar ook twee uur lopen over bospaden heerlijk buiten in de natuur.

3. Muziek

Als je weet dat water reageert op bepaalde gedachten of bepaalde muziek door prachtige kristallen te vormen en je weet dat jouw lichaam voor 60-70% uit water bestaat, dan kan muziek heel veel invloed op jouw welzijn hebben.

Vorige eeuw is er besloten om de toonhoogte van muziekinstrumenten standaard in te stellen op 440HZ in plaats van 432 HZ. Als je de moeite neemt om dit te ervaren – en er zijn over dit onderwerp genoeg filmpjes op You Tube voorhanden -, dan zul je merken dat deze nieuwe standaard frequentie disharmonischer klinkt. Deze nieuwe frequentie werkt op het denken en er wordt zelfs beweerd dat deze frequentie stress, negatieve gedragingen en onstabiele emoties veroorzaakt. De oude standaard van 432Hz werkt daarentegen op het hart(chakra) en breidt je bewustzijn uit. Het zal je daarom niet verbazen dat alle ontspannings- en klassieke muziek frequentieverhogend  in plaats van verlagend werkt.

Dus kies je favoriete muziek zorgvuldig uit. 432 Hz. is namelijk de natuurlijke “stemhoogtetoon” in het Universum.

4. Zorg voor gezonde voeding

De manier waarop je je lichaam onderhoudt is ongelooflijk belangrijk. Niet alleen voor jezelf, fysiek en energetisch, maar ook voor de dieren en planeet Aarde.

Ik heb niet de pretentie om een voedingsdeskundige te zijn, maar met een beetje logisch nadenken kom jij ook een heel eind.

 • Ik vraag je niet om vegetariër te worden, maar ik vraag je wel om hierin bewuste keuzes te maken. Besef dat je heel veel dierenleed en milieuvervuiling kunt voorkomen door te minderen én dat je je lichaam minder belast, omdat alle antibiotica en stress van de dieren zo ook in jouw lichaam terecht komt. Koop ook geen kweekvis zoals zalm, tiliapia en pangasius. Je wilt niet weten in welke barbaarse omstandigheden deze vissen gekweekt worden en waaruit hun voeding bestaat. Voor een kilo kweekvis zijn meerdere kilo’s wilde vis gestorven. Bovendien krijgen deze vissen preventief de nodige medicijnen toegediend, die door de consumptie ook in jouw lichaam terecht komen.
 • Eet zoveel mogelijk biologische groenten en fruit. Al die bestrijdingsmiddelen zijn heel slecht voor jouw lichaam en de Aarde.
 • Mijd alle conserveringsmiddelen en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.
 • Eet geen bewerkte producten en bekijk alles waar “gezonde Keuze” op staat met een “Gezonde achterdocht”. Vermijd suikers en alternatieven hiervoor. Ze zijn enorm schadelijk voor je lichaam. En neem gewoon weer roomboter in plaats van margarine of halvarine.
 • En tenslotte: “Eet alleen datgene wat je oma of misschien zelfs wel overgrootmoeder herkend zou hebben als voeding.” De rest is geen voeding, hooguit vulling!


Nu ben ik heel benieuwd

Aan welke manier om je trillingsfrequentie te verhogen ga jij (meer) aandacht schenken?

Laat het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen. Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd genomen hebt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In Munay
Yvonne

O ja nog even, ik vind het fijn als je mijn blog wilt delen in jouw netwerk.
Klik hiervoor op de onderstaande knoppen.

 

Bekijk ook eens onze social media

2 gedachten over “4 Gemakkelijke manieren om je trillingsfrequentie te verhogen”

 1. ik ga iedere dag naar buiten, dit kan zijn wandelen, tuinieren of joggen, verder ben ik bezig met me gezond te voeden.
  muziek doe ik niet veel aan, maar neurie vaak zelf en dans ook met mezelf of huppel

 2. Samen met mijn partner zijn we nu meer dan een jaar bezig…
  Iedere morgen en avond meditatie… mantra’ s zingen … gebeden doen…
  Bio voeding .. geen vlees, heel af en toe wat bio kip of lam… moestuin aangelegd om nog meer te aarden…zelf brood bakken…
  We verbinden ons met de aarde en het universum.
  We helpen wie we kunnen…lezen positieve dingen…kijken geen nieuws…het lukt prima.
  En we doen alles vanuit het diepste van ons hart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven