Stroom mee…

In het huidige tijdsbestek vinden er enorme veranderingen plaats in onze werkelijkheid en de fundamentele samenstelling van alles wat wij als echt beschouwen, wordt geherstructureerd om harmonieus te kunnen gaan resoneren met de kenmerken van hogere trillings werkelijkheden.

In dit proces zal veel dat stabiel leek, in beroering, chaos en zelfs onenigheid terechtkomen, dus je zult je zeer zeker afvragen wat er aan de hand is.

De systemen waarop onze samenleving is gebaseerd, ondergaan op dit moment een fundamentele ineenstorting, omdat ze zijn gebouwd op een fundament van lagere trilling die zichzelf niet in stand kan houden onder omstandigheden welke maar blijven versnellen.

Het collectieve bewustzijn, dat niet minder is dan de som der delen, brengt op dit moment een radicaal gewijzigde oriëntatie met zich mee en zal niet bereid zijn de benauwende en onderdrukkende omstandigheden waaraan wij allemaal onderworpen zijn, door de vingers te zien.

De transformatie die in ieder van ons plaatsvindt, wordt weerspiegeld in het collectief, waarvan wij een energetisch deel uitmaken en de oude structuren die ouderwetse en achterhaalde manieren van menselijke betovering vertegenwoordigen, zullen eenzijdig beginnen af te brokkelen in het kielzog van de universele verschuiving in het menselijk bewustzijn die nu plaatsvindt.

Er is gewoon niet meer de noodzakelijke hoeveelheid gedachtevormen aanwezig om in stand te houden wat ons niet langer dient.

De mensheid als geheel is begonnen de basis voor de eeuwenlange onderdrukking in twijfel te trekken. Regeringen zullen opkomen en vallen, economieën zullen afbrokkelen, spirituele superstructuren zullen verwelken, de machtsbasis waarvan onze wereld afhankelijk is, zal merken dat de hulpbronnen uitgeput raken en zal gedwongen worden hun greep op de levenskracht van het collectief los te laten.

Er zullen deuren opengaan voor een nieuw soort denken dat zal dienen om de collectieve wil van alle mensen te versterken in plaats van deze te onderdrukken.
De omstandigheden in de wereld kunnen tijdens deze transformationele verschuiving beangstigend lijken voor degenen wiens oriëntatie geworteld is in angst, een basis die nodig is om weerstand aan verandering te bieden.

Degenen die echter het niet aflatende momentum herkennen dat zich blijft opbouwen, kunnen helpen bij het proces door de veranderingen die zich zo natuurlijk voltrekken, op persoonlijk vlak toe te staan.
Het vasthouden van een dodelijke greep op het verleden zal alleen maar de energieën stimuleren die nodig zijn om jou te helpen alles los te laten wat je ervan weerhoudt om mee te stromen met het momentum van de huidige verandering.

STROOM, STROOM MEE

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven