Vrede ervaren…

In deze tijd met een gevoel van innerlijke vrede rondlopen is een indicatie dat je vrij bent van het wereldgebeuren, máár het wereldgebeuren wel gadeslaat.

Toch zijn er momenten dat je getriggerd wordt, dat je merkt dat je er weer in wordt getrokken op een manier dat je voelt dat je erop moet reageren. Dit is geen kwestie van goed of fout. Het is een kans. Het is een kans voor jou om te onderzoeken wat je naar buiten trekt, wat er in jou is waar je op reageert.

Allengs beginnen we te beseffen dat we niet het lichaam zijn, maar dat we als ziel gekozen hebben het lichaam als voertuig tijdelijk te bewonen. Hiermee beginnen we onze gehechtheid aan onze identificatie van vorm los te laten. Dit is de opkomst van het bewustzijn of misschien kan ik beter zeggen het Gewaar ZIJN / Awareness. Het ontwaken van degenen die weten wie ze in waarheid, in werkelijkheid zijn.

Er zijn nog steeds veel mensen die dansen in wat je de waanvoorstelling zou kunnen noemen en tegelijkertijd aangeven dat hun menselijke ervaring spiritueel is. Er is een groot verschil tussen weten dat je spirit bent en in goddelijke harmonie met alles wat is zijn.

Toch is dit wat in bewustzijn nu wereldwijd aan het gebeuren is. We hebben hier om gevraagd. We hebben er op zielsniveau mee ingestemd dat dit zou gebeuren, dus weerstand bieden aan de dingen die op aarde gebeuren, is jezelf buiten de vrede houden en buiten dit innerlijke weten.

Dus is het een tijd waarin de spirit binnenin jou je de bevestiging zal geven dat alles goed is, maar de mind zal ermee aan de loop gaan…. “Oh mijn God, wat gebeurt er allemaal om mij heen?”

Vergeet niet dat we ons vele levens, duizenden jaren lang hebben geïdentificeerd met onze menselijke staat en niet als spirit op Aarde hebben geleefd.

Dus nogmaals richt je opnieuw naar “het op aarde zijn, maar niet van de aarde”.

Dit is de tijd waarin het verblijven in het gewaar zijn van wie je bent, je zetel van macht is, als je het zo wilt noemen.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne ❤

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven