Thoth, coderingen worden in pijn vastgehouden

Wat mij al een tijdje bezig houdt, is het gegeven dat er coderingen in pijn worden vastgehouden.

Iets wat ik kennelijk nog niet volledig begrijp. Wel begrijp ik dat in deze tijd, waarin alles naar boven en loskomt, tegelijkertijd ook die coderingen los zullen komen. Maar waarom moest het dan toch in pijn worden vastgehouden?

Thoth reageert…

“Het kon niet anders. Het kon niet anders!
Het was de enige mogelijkheid om op uw wereld aanwezig te blijven, de informatie.

Kijk eens of u ook op een andere wijze naar de kinderen en de vrouwen kunt kijken, die hiertoe dergelijke zielenkeuzes hebben gemaakt.”

Naar menselijke begrippen is dit niet gemakkelijk Thoth.

“Kijk voorbij het fysieke lichaam. Kijk voorbij dat wat is. Kijk in de ziel. Voel de ziel. Stem af op die kinderen. Stem af op die vrouwen. Maar stem ook af op de mannen die dit gedaan hebben, maar ook ondergaan hebben. Vanuit onbewustheid, vanuit onwetendheid.”

Nou dit komt nog niet helemaal binnen Thoth.

“Het kwaad wat op uw wereld aanwezig was, lag daar opgeslagen en wordt nu bevrijd. Zielen hebben ervoor gekozen om dit voor u vast te houden.”

Kunnen we daar op een later moment nog op terug komen Thoth?

“Natuurlijk kan dat vrouwe, natuurlijk. Laat dit maar eventjes rustig op u inwerken.”

Een dag later….

Lieve Thoth, kunnen we verder kijken met betrekking tot het onderwerp: De coderingen, de oude kennis, de mysteriën liggen opgeslagen in de pijnen in het menselijk lichaam. Hoe moet ik dat zien? Hoe moet ik dat voelen?

“Elk orgaan in het menselijk lichaam draagt bepaalde coderingen met zich mee. U zou dit kunnen vertalen in Lichttaal. Lichttaal in de organen opgeslagen vanuit u verre, verre voorouders, de oorspronkelijke mens.

Toen de mens en de frequenties begonnen te zakken, ontstonden daar bepaalde blokkeringen op/in om in uw woorden te spreken, zij verwerden tot pijnlagen door angsten, psychoses en andere onderdrukking van de menselijke geest en ook de menselijke ziel levend in een lichaam op aarde.

In uw tijd mag deze oorspronkelijke informatie weer vrijkomen, maar wel, maar wel in een tijdsbestek wat een factor tijd vraagt.

Mensen beseffen nog niet voldoende de impact van frequentieverlaging, de impact van niet in overeenstemming met de natuur leven, met de natuurwetten leven op uw hele fysieke gestel: zowel mentaal, emotioneel, als spiritueel.

Het vrijmaken van de coderingen vraagt bewustzijn en bereidheid de pijn aan te gaan en te onderzoeken, om diep, diep, diep in uw lichaam te zakken, af te dalen.

Tegelijkertijd brengt dit met zich mee, dat naarmate u dieper in uw lichaam zakt, de dichtheid – de density – van het lichaam minder / kleiner wordt, waardoor een steeds groter deel van uw Hogere Zielenzelf de beschikking krijgt over het menselijk lichaam, het indalen en zijn in het menselijk lichaam.

Het vraagt openstaan voor, het vraagt het onder ogen zien van de laatste begrenzingen, welke nog in uw geest aanwezig zijn.”

Dit was het Thoth?

“Dit was het lieve vrouwe, voor dit moment. Laat dit maar rijpen, laat dit maar rijpen.”

Dank u Thoth en tot een ander moment.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
~ The Essence of Life ~

NB: Er is nog een deel waar ik op een later moment op terug kom 

Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven