Volg de bron van vreugde

Onthoud dat alles wat je uitzendt ook naar je terugkomt. Je trekt in je leven aan wat je uitstraalt. Wat je frequentie is, is ook je realiteit, dus schenk aandacht aan je gedachten, gevoelens en daden.

Je kunt een probleem niet oplossen op hetzelfde trillingsniveau als waarop het is gecreëerd. Je moet van hogeraf kijken om er doorheen te zien, het te begrijpen en het op te lossen. Anders blijf je in cirkels ronddraaien.

Probeer boven patronen van wrok, woede, verwijten en schuld uit te stijgen.

Verban angst, twijfel, zorgen en ongerustheid uit je leven.

Vervang deze door vastberadenheid, vertrouwen en moed.

Stem je af op de wijsheid van je ziel, focus op je hogere doelen en de goddelijke ondersteunende energie.

Hoe hoger je frequentie, hoe gemakkelijker het voor je is om je aardse lessen te leren.

Begrijpen is de sleutel. Als je je bewust bent van de werkelijke oorzaak van de gebeurtenissen, kun je deze zonder moeite oplossen.

Zo zullen je daden zich manifesteren in kalmte, evenwicht, harmonie en vrede.

Waar je je op moet richten zijn verheven gedachten, liefdevolle gevoelens en goede daden vanuit het hart.

Zaken om te onthouden zijn: Je hebt een levensplan voor dit leven. Streef ernaar streven om je af te stemmen op je hoogste bestemming. Je kunt dit doen door een bewuste houding.

De hemelse wereld houdt je altijd in de gaten, je bent niet alleen, vertrouw op goddelijke hulp.

Luister naar de leiding van je ziel via je intuïtie.

Om goddelijke leiding te ontvangen, dien je je hart te openen, je geest tot rust te brengen en uit de hectiek van de wereld te stappen.

Om een verschil te maken in jouw werkelijkheid, dien je te vertrouwen op de informatie die je ontvangt en deze te volgen.

Bovenal ben je hier voor jezelf, daarbij hoort dienstbaarheid, maar je mag jezelf niet voor anderen opofferen als het niet goed voor je is.

Om je goddelijke pad te volgen, dien je je te focussen op je hart, op innerlijke leiding, op de wijsheid van je eigen ziel en op de liefdevolle aanwezigheid van het Goddelijke.

Volg de bron van vreugde, enthousiasme, geluk en harmonie, die als kompas in het leven fungeert en je laat zien waar je heen moet.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven