Het wonder ben jij!

Liefde is het belangrijkste ter wereld, echter maar al te vaak besteden we zo weinig tijd aan elkaar en aan onszelf. Laten we eens stilstaan, de balans opmaken en nadenken of we wel genoeg tijd besteden aan de dingen die er voor ons het meest toe doen, het meest waardevol zijn!

De lessen van de afgelopen jaren hebben ons enorm gevormd. Veel mensen leerden hun blokkades herkennen, stapten uit hun comfortzone, veranderden hun leven! Sommige mensen lijken wat achterop te raken, waar het draait om ontwikkeling. Maar laten we wel wezen, het is nooit te laat!

Laten we aandacht schenken aan anderen en hen laten zien hoe belangrijk de kracht van liefde is. Liefde voor anderen is niet alleen nodig, de fundamenten beginnen bij onszelf, en dit is zelfliefde! Laten we onszelf accepteren en liefhebben, want zonder dat zullen de dingen niet werken zoals ze doen.

Wees elke dag gelukkig. Durf je te verbinden, lief te hebben, durf te veranderen, vooral te veranderen!

Het wonder ben JIJ!

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven