Een heel delicaat onderwerp…

Wanneer je functioneert als een menselijke magneet, kun je dan tegen een slachtoffer van huiselijke geweld, misbruik of elke andere situatie die trauma tot gevolg heeft nog wel zeggen dat ze dat zelf hebben aangetrokken?

Dit is zeker een heel delicate vraag.
Wanneer je er vanuit het persoonlijkheidsniveau naar kijkt, dan zul je veelal afwijzen dat je met betrekking tot dit soort zaken als een magneet functioneert. Het vraagt enige mate van bewustzijn om er vanuit een hoger perspectief naar te willen en kunnen kijken. Kijken vanuit het gezichtspunt van de vogel die hoog boven de aarde vliegt, dus vanuit een meer omvattender perspectief.

Zelf ben ik slachtoffer geweest van lichamelijk en geestelijk geweld. Ik heb er inmiddels weet van dat ik als ziel gekozen heb om dit in dit leven mee te maken. Terugkijkend op mijn leven heeft dit gebeuren mij enorm veel gebracht. Alleen al in het zorgvuldig kiezen van mijn woorden, wanneer bijv. in een coachingsessie zaken niet uit de weg kunnen worden gegaan, maar woorden wel zorgvuldig uitgesproken dienen te worden.

Daarnaast is het zo dat we hier op Aarde eeuwen en eeuwen van onderdrukking, mishandeling, misbruik achter de rug hebben. Veel zielen kiezen er in deze tijd voor te midden van dit “geweld” of deze “zwaarte” geboren te worden, om daar hun Licht te brengen, om uit te zuiveren. Dit gebeurt zowel in familielijnen, als op wereldniveau.

Vanuit menselijk perspectief een onmenselijk ervaring, maar om naar de Nieuwe Aarde te komen, te kunnen ascenderen is het doorbreken van deze zaken – en tegelijkertijd het zuiveren en Licht brengen in de collectieve velden – uiterst noodzakelijk. Er is geen andere weg.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven