Laat je vaardigheden tot wasdom komen…

Laat je vaardigheden tot wasdom komen, de wereld heeft ze nodig…

Het Goddelijke heeft in ieder van ons een aantal vaardigheden geplaatst die hij in deze samenstelling nog nooit in iemand anders heeft geplaatst. Toch vragen sommigen zichzelf keer op keer af of ze het wel in zich hebben om in het leven te slagen, om ‘succesvol’ (een relatief begrip) te zijn. Ze twijfelen aan zichzelf, ze zien hun talent(en) niet, ze weten niet zeker of ze iets van waarde aan deze wereld te bieden hebben.

Denk je dat het Goddelijke iets van waarde, iets waardevols in je heeft geplaatst, als hij niet wist dat je alles in huis hebt om er vorm aan te geven, om te slagen. Ook dat heeft hij je gegeven! Dus stop met twijfelen aan jezelf! Stop met het neerhalen van jezelf, stop met het niet respecteren van jezelf, stop met jezelf aanvallen!

Begrijp je dat je iets waardevols in je draagt, dat, als het tot bloei wordt gebracht, je niet alleen succes kan brengen, maar je ook in die positie zal brengen waar het algemeen welzijn wordt gediend? Begrijp je dat je op een bepaald gebied een buitengewoon talent hebt en dat er mensen zijn die jarenlang hard studeren/oefenen/hun best doen/proberen en jouw talent niet kunnen evenaren?

Jij hebt het talent, het zit in je; het enige dat nodig is, is het ontdekken en gebruiken. En laat niemand je vertellen dat je waardeloos bent, dat je niet goed genoeg bent, dat je niets met je leven doet, dat je tot niets goeds in staat bent.

Als het Goddelijke je dat talent heeft gegeven, deed hij dat met de bedoeling je te ondersteunen en te begeleiden om het op de meest effectieve manier tot bloei te brengen. Het is aan jou om jezelf te laten leiden en je tijd te gebruiken om je te focussen op het vervullen van dit doel.

Nu ben ik heel benieuwd

Wat is jouw grootste inzicht na het lezen van mijn blog? Laat je het weten door je reactie in het reactieveld hieronder te plaatsen? Ik ben je altijd dankbaar als je de tijd neemt om mijn blog te lezen en erop te reageren!

In liefdevolle verbondenheid – Yvonne
Bekijk ook eens onze social media

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven